TOMISLAV IVKOVIĆ

BURAN PRIVATNI ŽIVOT Kad se doznalo za trudnoću Tihane Zrnić, dijete je s poznatim trenerom već čekala i Karmela Vukov-Colić...

 Bruno Konjević

Nesretni događaj kad je nepoznati počinitelj prošli petak zapalio automobil nogometnog trenera Tomislava Ivkovića u nezaključanoj garaži na zagrebačkom Oboju otkrio je i dosad javnosti nepoznat podatak. Naime, u izjavi za Jutarnji list Ivković je istaknuo da zapaljeni automobil pripada njegovoj bivšoj supruzi Tihani Zrnić, a vijest o razvodu i odvojenom životu par je uspio godinama držati u tajnosti. Nakon nemilog događaja koji ju je poprilično potresao, Tihana Zrnić, sestra bivšeg rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića i bivša voditeljica, nije željela komentirati propali brak.

Bivši trener Lokomotive

- Ne želim davati nikakve komentare o razvodu, posebno jer me u medijima nema posljednjih deset godina. U ovoj teškoj situaciji to je nevažan podatak koji nikoga ne zanima. To je gotovo i stvar je prošlosti - u telefonskom je razgovoru rekla Tihana Zrnić koja posljednjih godina baš ničim nije dala naslutiti da više nije u braku s bivšim golmanom i trenerom Lokomotive.

A da je ljubav s nekadašnjom manekenkom završila, Ivković, poznat po tome kako nikad ne komentira svoj privatni život, otkrio je upravo svojom izjavom o zapaljenom automobilu VW Passatu, odnosno nazvavši Tihanu Zrnić - bivšom. U razgovoru za Tportal kratko je rekao da se rastao od Tihane još prije sedam godina.

Tajno se vjenčali

Tomislav Ivković i Tihana Zrnić tajno su se vjenčali 2007. godine, ubrzo nakon rođenja njihove prve kćeri Lune. Godinu dana kasnije dobili su i drugu kćer, Leni. A iako se sada otkrilo da je nedugo nakon toga završio njihov brak, par se često mogao vidjeti u zajedničkim šetnjama gradom, što daje naslutiti da su ljubav okončali u prijateljskim odnosima. Jasno je i da je Tihana Zrnić s kćerima ostala živjeti u njihovu domu na adresi Oboj 40 u zagrebačkom Maksimiru, kao i da je trener, koji je trenutačno bez angažmana, bivšoj supruzi prepustio i sporni automobil.

Komentirajući podmetnuti požar, Ivković je u medijima napomenuo da zapaljeni automobil vozi njegova bivša supruga, i ako je on bio meta, potencijalni bi počinitelj znao da on spornog Passata ne vozi posljednje četiri godine, koliko, uostalom, ne živi na navedenoj adresi. Istaknuo je i da nije dobivao nikakve prijetnje pa mu nije jasno tko bi mogao podmetnuti požar koji se proširio i na zgradu i okolne garaže.

A u vrijeme kad se doznalo za vezu, ali i trudnoću Tihane Zrnić, dijete je s Tomislavom Ivkovićem već čekala HTV-ova voditeljica i Tihanina starija kolegica Karmela Vukov-Colić, s kojom je nogometni trener bio u kratkoj vezi.

Veza s dvije voditeljice

Karmela Vukov-Colić rodila je malenog Nou nekoliko mjeseci prije no što je, sad razvedeni, par dobio prvu kćer Lunu. Sina je Ivković priznao tek nakon DNK analize, a od 2007., kako je tad izjavila Vukov-Colić, Ivković za Nou plaća alimentaciju, ali ga, barem u to vrijeme, nije viđao. No, možda su se stvari u međuvremenu promijenile. U svakom slučaju, otada ni Karmela ni Tomislav nisu o tome ništa govorili u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 02:59