PONUDA KOJE SE NE ODBIJA

Carla Bruni će biti zvijezda novog filma Woody Allena

Carla ima nešto malo glumačkog iskustva iz 'Pret-a-Porter' i 'Paprazza'

PARIZ - Francuska prva dama, Carla Bruni Sarkozy, mora se priznati ima zbilja bogatu karijeru. Uz to što se u danima mladosti bavila manekenstvom te pjevanjem, postala je supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a sada će kako se čini postati i glumica.

Naime, Carla je vrlo rado pristala na ponudu američkog redatelja Woodyja Allena da glumi u njegovom filmu.

- Predložio je da se pojavim u njegovom slijedećem uratku i iako nemam pojma o kojoj se ulozi radi odlučila sam pristati - rekla je 41-godišnja Carla za francuski Canal Plus.

Dodala je kako sve u životu čini 'na glavu' inače ništa ne bi radila.

Carla priznaje da nikada nije glumila te da je možda i propali slučaj, no nije mogla propustiti ovakvu priliku.

- Barem ću moći kao baka unucima pričati da sam radila na filmu Woodyja Allena - uz smiješak priča Carla te dodaje kako ju je Allen zamolio da s ni kim drugim ne radi film dok ne odglumi u njegovom.

Popularna je bivša manekenka na ponudu pristala s oduševljenjem, a kako kaže, ako film uspije, bit će to za nju veliko iskustvo.

Allen je upoznao Carlu prilikom svog posjeta Francuskoj u lipnju ove godine kada je promovirao svoj najnoviji film 'Whatever Works'.

Kada su ga pitala koga bi volio imati u svom slijedećem projektu bez ustezanja je odgovorio: - Carla Bruni! Siguran sam da bi bila veličanstvena. Ima karizmu i zna s publikom. Pozornica joj nije strana.

Carla je do sada imala tek nekoliko kratkih pojavljivanja na filmu gdje je često glumila samu sebe. Filmofili je vjerojatno poznaju iz modne satire Roberta Altmana, 'Pret-a-Porter' te francuskog filma iz 1994., 'Paprazzi'.

Iako se prošle godine udala za Nicolasa Sarkozyja, Carla je nastavila 'ganjati' svoju pjevačku karijeru. Izdala je novi glazbeni album, no koncerte je ipak svela na potrebni minimum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 14:04