PRIČA SE

Carla Bruni na odmoru zbog trudnoće?

 AFP

PARIZ - Prva dama Francuske Carla Bruni nalazi se na produženom odmoru i opet su krenule glasine o njezinoj trudnoći. Bruni već više od mjesec dana ne sudjeluje u službenim obvezama sa suprugom, francuskim predsjednikom Sarkozyjem, ne bavi se dobrotvornim radom ni glazbenom karijerom nego se odmara u majčinoj palači Riviera villa. Nicolas Sarozy redovito posjećuje suprugu privatnim zrakoplovom iz Pariza.

Glasine o trudnoći Carle Bruni (41) krenule su prošlog tjedna od pariškog biznismena Jacquesa Séguéla koji je i spojio Bruni i Sarkozyja na večeri prije dvije godine. Carla Bruni postala je gospođa Sarkozy točno 80 dana nakon večere kod Jacquesa Séguéla.

Nicolas Sarkozy (54) ima tri sina i dvije pastorke iz prethodnih brakova, a Carla Bruni ima sina iz veze s filozofom Raphaelom Enthovenom. Oboje su u više navrata isticali kako žele zajedničko dijete.

Magazin „Point de Vue“ prošli tjedan opisao je Carlu Bruni kao novu francusku Mariju Antoinettu, odnosno lijenu bogatašicu koja je potpuno odvojena od običnih Francuza. (Telegraph, S.S.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:36