PROGOVORILA N. GIGGS

Čarobnjak iz Walesa Ryan Giggs u novom skandalu: Optužen da je 8 godina spavao s bratovom suprugom

Ljuta zbog Ryanove veze s Imogen Thomas, prevarena ljubavnica otkrila sve pojedinosti njihove afere
 afp

Afera nogometaša Ryana Giggsa i starlete iz Big Brothera Imogen Thomas, otkrivena u travnju ove godine, na vidjelo je izbacila nešto još gore - Giggs je prije Imogen osam godina bio u vezi s bratovom suprugom.

Obiteljske spletke

Naime, Natasha Giggs, supruga Ryanova mlađeg brata Rhodrija, tvrdi da je vezu sa šogorom počela još 2003. i da je njihova ljubavna priča trajala sve do travnja 2011. godine. Šokantna ispovijest, objavljena prekjučer u britanskim novinama News of the World, otkriva da je Ryan dan nakon rođenja prvog djeteta 2003. otrčao u Natashino naručje, kao i 2006. godine kada mu je supruga Stacy rodila drugo dijete. Veza se nastavila i tijekom 2005. godine dok je Natasha čekala dijete s Rhodrijem, a kratki prekid dogodio se tek dvije godine kasnije kada je Rhodri pročitao sms poruku u kojoj se njegova supruga dogovarala za sastanak s ljubavnikom.

Loša vijest za Rhodrija, ali dobra za njegova brata, bila je ta da je Natasha Ryanov broj spremila u mobitel pod “UKW” (you know who) ili u prijevodu “znaš tko”. Vjerojatno zahvaljujući tome što se par neko vrijeme prestao viđati, Ryan je odlučio napraviti “poštenu ženu” od dugogodišnje djevojke Stacey Cooke te su se vjenčali na privatnoj svečanosti krajem 2007. Rhodri, koji zarađuje za život vozeći kombi i kao povremeni menadžer drugoligaškim klubovima, na kraju je ipak oprostio nevjeru svojoj djevojci te se par vjenčao 2010. godine. Iako je bio pozvan, Ryan im se nije pridružio na slavlju, već je te večeri upoznao Imogen Thomas.

Lažni imidž

Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda, vrijedi 24 milijuna funti sponzorstava godišnje. Ima zgodnu ženu i dvoje djece s kojima često paradira po stadionu nakon pobjede. Sportska veličina i imidž uzornog obiteljskog čovjeka činili su ga idealnim reklamnim modelom za sve što bi muškarci trebali željeti, a smatrali su ga jednom od posljednjih zvijezda Premier Lige koja ima dobru reputaciju.

Sudski nalog

Osim njegova “ispeglanog” imidža, afera Ryana i Imogen uspjela je srušiti i britanski zakon o zaštiti privatnosti. Naime, znate li da će vas novine provaliti u nečemu što ne želite da se zna, možete ih preduhitriti sudskim nalogom i spriječiti da objave vaše ime uvjerite li suca da ste žrtva nezakonitog postupka. Nalog je Giggsa stajao 150 tisuća funti, ali takvi sudski nalozi, međutim, nastali su u vrijeme prije interneta. Ime su mu provalili na Twitteru, izlazilo je 160 puta u minuti. Nakon što je Natasha shvatila da nije varao samo nju već i njenu suprugu, odlučila je ispričati sve prljave detalje njihove osmogodišnje strastvene veze i zabiti posljednji čavao u Ryanov ‘lijes’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:57