TRIJUMF HOLLYWOODA

Catherine Zeta Jones i Denzel Washington uzeli nagrade Tony

Scarlett Johansson nagrađena je za najbolju žensku izvedbu
(L-R) Denzel Washington, Viola Davis, Catherine Zeta-Jones and Douglas Hodge pose with their awards at the 64th Annual Tony Awards at The Sports Club/LA on June 13, 2010 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

ZAGREB - Dodjela 64. nagrada Tony, koja se održala u Radio City Music Hallu u New Yorku, protekla je u znaku glumaca Denzela Washingtona, koji je osvojio priznanje za najbolju glavnu mušku ulogu u predstavi “Fences” te Catherine Zete Jones, nagrađene za najbolju žensku ulogu u mjuziklu “A Little Night Music”.

Američki glumac rekao je da je ugodno iznenađen, dok je oskarovka Catherine svoj “kipić” posvetila suprugu Michaelu Douglasu. Apsolutni pobjednici ovogodišnje dodjele, međutim, su mjuzikl “Memphis” i predstava ”Red”, od kojih je svaki odnio nagradu u po pet kategorija. Ista je predstava čini se, poprilično oduševila žiri, koji je nagradu za najbolju mušku izvedbu dodijelio Eddieu Redmayneu iz iste.

I poznata holivudska “plavuša” Scarlett Johannson, ulogom u predstavi “A Wiew From the Bridge” izborila se za svoj Tony “kipić”, koji joj je dodijeljen u kategoriji najbolje ženske izvedbe, dok je počasna nagrada ove godine dodijeljena Angeli Lansbury, slavnoj vremešnoj glumici i pjevačici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:21