LJUT NA SVE

QUENTIN TARANTINO U DEPRESIJI Odustao od snimanja nakon što je procurio scenarij za novi film

Redatelj Quentin Tarantino u povjerenju je dao scenarij za novi film 'The Hateful Eight' na čitanje producentima i trojici glumaca, a na njegovu žalost, scenarij je procurio u javnost.

Nakon što je njegov agent Mike Simpson počeo dobivati telefonske pozive od agenata slavnih glumaca, redatelj je saznao da svi imaju njegov novi scenarij. U bijesu je odustao od snimanja filma, piše digital Spy.

'U depresiji sam. Završio sam prvu verziju scenarija i nisam imao namjeru snimati film do iduće zime. Dao sam ga producentu filma 'Django Unchained', a on je dao agentu da pročita taj scenarij. Ovo je potpuna izdaja. Dao sam ga i trojici glumaca - Timu Rothu, Michaelu Madsenu i Bruceu Dernu, a netko je od njih dao svom agentu. Jedino sam siguran da to nije Tim Roth', zaključio je Tarantino.

Dodao je kako sumnja da je scenarij možda procurio i iz agencije CAA, koja zastupa Brucea Derna, ali ne može to dokazati. U međuvremenu je odlučio da bi scenarij mogao objaviti u knjizi, a film snimiti tek za nekih pet godina.

'To je moja beba, a ako me muze opet pozovu u budućnosti, snimit ćemo ga. Već sam razmišljao o tome da objavim knjigu pa onda snimim film, ali sad je to sigurna stvar kad je scenarij procurio', zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:10