STARLETA U FILMU

Davorka Tovilo: Normalna mi je stvar poljubiti se sa ženom

Za potreba filma zagrebački je stan pretvoren u bordel u kojem zanosna Davorka glumi prostitutku. Starleta hrvatskog podrijetla već je imala neke pregovore o suradnji s Hrvatskom televizijom

ZAGREB - Njemačka starleta hrvatskog podrijetla Davorka Tovilo dobila je sporednu ulogu u trećem dijelu filma ‘Bloodrayne’ koju u njemačkoj-hrvatskoj koprodukciji snima njemački redatelj Uwe Boll. Atraktivna Davorka, koja je pažnju medija na sebe privukla prije nekoliko godina pojavivši se na berlinskoj premijeri filma “Gospodar prstenova 3” u potpuno prozirnoj haljini, dobila je ulogu prostitutke koja zavodi glavnu junakinju Bloodrayne.

Dobra zabava

Zbog izazovnih nagih scena koje je Davorka snimala s glavnom glumicom Natassiom Malthe, set smješten u jednoj vili u Jurjevskoj ulici koja je ‘glumila’ bordel, bio je zatvoren te je na njemu bio sam manji dio filmske ekipe.

- Naravno da je set bio zatvoren, jer nisam bila odjevena, iako se na filmu gotovo ništa od toga neće vidjeti, osim da se Natassia i ja ljubimo i mazimo. Ipak je to vrlo intimno i premda je sve vrlo profesionalno, lakše je kada je na setu manje ljudi. Nije jednostavno ni poljubiti ženu koju vidite prvi put u životu, ali obzirom na to da je takva uloga i ja kada nešto moram odglumiti bez obzira kako teško to bilo, kažem u redu. Smijale smo se i zezale, zbog čega nas je redatelj upozoravao da se smirimo i mislim da je scena na kraju uspjela i da će svi koji to vide na ekranu uživati - objasnila je Tovilo, kojoj je, kako kaže, inače potpuno normalna stvar poljubiti se s drugom ženom.

- Mislim da nema žene koja se u život nije poljubila s curom - kaže 32-godišnja Davorka kojoj je tek jedan u nizu suradnji s Uwe Bollom. Kako taj readatelj sve češće snima u Hrvatskoj, posebno su joj dragi ti angažmani, s obzirom na njezino podrijetlo.

- Zbog puno posla na žalost nemam često prilike doći, ali možda se i to promijeni jer sam već imala neke pregovore o suradnji s Hrvatskom televizijom - priča Tovilo.

Također, Davorka tvrdi kako je njezin privatni život ‘poput časne sestre’, dakle potpuno drukčiji od njezinog sekseksipilnog imidža.

Sve za karijeru

- Apsolutno. Ne drogiram se, nisam sklona avanturama, ne izlazim puno, veliki sam sportaš i vegetarijanka sam. Samo gradim svoju karijeru i strogo odvajam svoj privatni od poslovnog života. No inače nisu svi moji angažmani vezani uz moj fizički izgled, a ja ne namjeravam ostati na istom, jer u životu uvijek treba napredovati - zaključuje Davorka Tovilo.

Po eventu 2000 eura

Prozvali su me njemačkom Paris Hilton zbog glamuroznosti pa me često pozivaju na razna društvena događanja. Nekima to možda izgleda prekrasno, no ja sam uložila jako puno truda kako bih to postigla, a sada mi plaćaju i do 2000 eura za pojavljivanje na eventu - odgovara Davorka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:56