LIJEPA GESTA

DIRLJIVA PRIČA IZA ŠIŠANJA NA KRATKO Karmela Vukov Colić otkrila zašto je jutros iznenadila gledatelje novom frizurom

 Screenshot

Imati podršku teškim trenucima je nešto što se u današnje vrijeme sve rijeđe viđa. Srećom, postoje osobe koje su iznimke tom pravilu i koje nas podsjećaju da se dobro dobrim vraća.

Jedna od tih osoba je i Karmela Vukov Colić koja je jutros gledatelje emisije 'Dobro jutro Hrvatska' iznenadila novom, dječačkom frizurom, piše tportal za kojeg je otkrila prave razloge svoje promjene.

- Sinoć sam bila s prijateljicom Marijom, a ona se bori s teškom bolešću. Nakon što sam otišla od nje došla sam kod frizera Dražena Crnadaka, koji me primio potkraj radnog vremena, i zamolila ga da me ošiša na jako kratko. Napravila sam to iz solidarnosti prema njoj i sad nas dvije imamo iste frizure - to je naša nova moda. Svojom novom frizurom htjela sam joj poručiti da je prekrasna - ispričala je Karmela.

Osim promjene u duljini kose, Karmela se odlučila i za drugačiju boju, nešto svjetliju nijansu od one koju je prije imala.

Djeci, kćerki Rei i sinu Noi, svidjela se mamina nova frizura, navodi tportal .

- Svašta su od mene navikli, pa i na moje frizure - kroz smijeh je ispričala Karmela.

Zadnji put je tako kratku kosu imala s 18 godina, a svojim novim izgledom jako je zadovoljna i zato što će kraću kosu moći lako održavati tijekom ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:14