SRETNO ZALJUBLJENI

Dolores Lambaša je trudna i udana za Radeljaka?

 Biljana Gaurina/CROPIX

ZAGREB - Dolores Lambaša i Josip Radeljak Dikan navodno su se vjenčali i postat će roditelji. Naime, iako Dolores nije željela potvrditi glasine, na svom je Facebooku profilu prvo dodala prezime Radeljak, a potom kroz status zahvalila prijateljima na čestitkama.

- Najmiliji moji, hvala vam! Istina je da sam napokon sretna i realizirana u ovom blaženom trenutku svog života! Ipak, nadam se da shvaćate kako se vaše čestitke odnose na moju najintimniju obiteljsku sreću, a ne čini mi se potrebnim spominjati je na ovom mjestu, iz već poznatih vam razloga. Stoga mi oprostite što brišem vaše drage poruke, ali slobodno me nazovite. Vaša Dolores Radeljak - napisala je Dolores u statusu čime je potvrdila nagađanja da je trudna te da joj je Dikan stavio prsten na ruku.

Među brojnim porukama koje su se našle na zidu Doloresina profila našle su se i 'Jubice, zovem te, javi se, moramo znati hoćemo li kupovati plavu ili rozu bojicu! Od srca čestitam tebi i Josipu' te 'Draga, jel fakat istina? Čuo sam sve, koja će biti bojica, ha? Javi se na PVT. Čestitam' koje govore dovoljno same za sebe.

I dok se Dikolores raduje budućem članu svoje obitelji, Vlatka Pokos je s druge strane predstavila svoju upravo dovršenu autobiografiju (ukoliko itko želi to pročitati, knjiga se zove ' Život u raju ') u kojoj navodi sočne detalje višegodišnjeg suživota s Radeljakom.

Između ostalog, Vlatka priča kako ju je bivši muž i kontroverzni poduzetnik pretukao nakon što su se posvađali zbog Ivane Banfić te da je Dikan vrlo često nakon vođenja ljubavi pričao o grudima njegove pokojne supruge Ene Begović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 04:16