OPTIMIST PRIJE SVEGA

AKI NA REHABILITACIJI 'Maze me i paze. Imam još nekoliko pregleda, nadam se da će svi rezultati biti dobri, ali nije bilo tako strašno kako sam čitao'

 
 Marko Todorov / CROPIX

'Dobro sam. Sve je u redu, oporavljam se, ali nije to ni bilo tako strašno kako sam čitao u novinama. Važno je da oporavak ide prema planu, da se ja dobro držim i da svi zajedno vjerujemo da će na kraju biti sve u redu. Veliki sam optimist po tom pitanju', kaže Aki Rahimovski, koji se od blažeg moždanog udara koji je doživio početkom mjeseca trenutačno oporavlja u jednim toplicama.

'U toplicama mi je dobro, svi me paze i maze i to je to', kaže legendarni pjevač Parnog valjka, koji će se idućih dana podvrgnuti daljnjim liječničkim pretragama.

'Još moram obaviti nekoliko pregleda, nadam se da će svi rezultati biti dobri', dodaje Aki, kojem su liječnici savjetovali da miruje i izbjegava stres.

Preporučili su mu i da ostavi cigarete i crnu kavu te se prebaci na mediteransku prehranu s mnogo povrća i obogaćenu voćem. Aki se pridržava svih preporuka, a o povratku na scenu sa svojim Valjkom razmišljat će tek kada ozdravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:46