RASPLESANI STUDIO

BOJAN NAVOJEC POBIJEDIO U ZABAVNOJ EMISIJI 'VOLIM HRVATSKU' Obradovao članove svoje ekipe, a Iva Radoš svima je pokazala gdje im je mjesto

 

Bojan Navojec pobijedio je u dvanaestome ovosezonskome izdanju popularne zabavne emisije Volim Hrvatsku na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) na radost članova svoje ekipe – tekvandoašice Ive Radoš, pjevača Saše Lozara i komičara Marija Petrekovića. Goranovoj ekipi – glumici Katici Šubarić, novinarki Tomislavi Vucelić i koreografu Igoru Barberiću – pobjeda je izmakla za dva boda.

U večerašnjoj je emisiji bilo pregršt hitova, plesnih koreografija i tekvandoaških borbi, a Iva Radoš svima je pokazala gdje im je mjesto. Glavni je hit bila pjesma Na bačvama vina Davora Radolfija i Ritma Locca, a Igor Barberić svojom je koreografijom rasplesao cijeli studio.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novome izdanju emisije Volim Hrvatsku, koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:51