UPOZNALI SE NA KONCERTU

ĐIMI STANIĆ IMA LIJEPE USPOMENE NA PREMINULU PJEVAČICU BENDA ROXETTE: ŠUŠKALO SE I DA SU BILI U VEZI 'Ona je bila zgodna žena, ali evo što je istina'

 
Miroslav Stanić Đimi i Marie Fredriksson
 REUTERS/CROPIX

Lijepe uspomene na nedavno preminulu Marie Fredriksson, pjevačicu kultnog švedskog benda Roxette, imaju i dečki iz grupe Neki to vole vruće, posebno Miroslav Stanić Đimi, koji se s Marie neko vrijeme dopisivao.

Kako i sam priznaje, neko je vrijeme kružila priča da su Marie Fredriksson i on bili puno više od prijatelja, no Đimi to sa smiješkom negira, no njihova susreta 1987. itekako se dobro sjeća.

- Ona je bila zgodna žena prije svega, no u ljubavnoj vezi nismo bili. Upoznali smo se na našem koncertu u Švedskoj, u Stockholmu, gdje smo s još nekim grupama te 1987. godine svirali za dijasporu. Ona se nekim povodom našla na našem nastupu i jako joj se dopala naša glazba.

Naša je muzika u to vrijeme zvučala zapadnjački i bila je to prilično dobra produkcija. Nakon svirke popili smo piće i porazgovarali, a Šomi i ja poklonili smo joj na kraju našu ploču - prisjetio se Đimi.

U to vrijeme Roxette je već stjecao svjetsku slavu, a u kratkom razgovoru Marie i Stanić razmijenili su brojeve i adrese.

- Neko smo se vrijeme i dopisivali. Bila je čak priča kako će nam organizirati i nastupe u Švedskoj, no s vremenom se više nismo čuli - ispričao je Đimi povijest kratkog, ali upečatljivog poznanstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:32