NOVI ZLATNI PAR?

DINAMOVA ZVIJEZDA PONOVNO ZALJUBLJENA Bruno Petković pao na neodoljivi šarm naše seksi tenisačice Donne Vekić

U gradskim kuloarima već se danima govori o novom zvjezdanom paru. Sve je začinio, kažu upućeni, blagdanski ugođaj koji samo dodatno budi romantiku između njih dvoje. Lijepa Osječanka zamijenila je glamur Monte Carla zagrebačkim šetnjama s najboljim igračem HNL-a
Bruno Petković (lijevo) i Donna Vekić (desno)
 CROPIX

Već danima kruži priča o novom zvjezdanom paru, ovaj put iz svijeta sporta, a riječ je o golgeteru Dinama Bruni Petkoviću i lijepoj tenisačici iz Osijeka Donni Vekić.

Široki osmijeh

Iako nam je nakon što je primio pehar za najboljeg nogometaša godine u izboru “Kapetani biraju” sam Petković, doduše, sa širokim osmijehom na licu, rekao da su on i poznata tenisačica samo vrlo dobri prijatelji, ovaj skladni sportski par u posljednje se vrijeme često može vidjeti u zajedničkom druženju. Tako su, među ostalim, zatečeni i u romantičnoj šetnji zagrebačkim Adventom, a definitivna potvrda o njihovoj ljubavi stigla je iz teniskih krugova.

- Jako smo dobri, prijatelji smo, znamo se iz sportskih voda. Znamo se već neko vrijeme, ali iskreno, samo smo prijatelji, ali super prijatelji - tajanstven je bio Petković, ne želeći ulaziti u detalje koliko dugo traje njihovo “prijateljstvo”.

Nova godina

A nova ljubav oboma nije mogla doći u ljepšem trenutku, i jedno i drugo nižu sportske uspjehe, blistava karijera je pred njima, a poseban blagdanski ugođaj samo je začin priči.

Kako i Bruno i Donna od najranijeg djetinjstva žive strogi sportski režim, zasigurno imaju razumijevanja jedno za drugoga, a na početku svoje ljubavi čeka ih prvi zajednički Božić, ali i ulazak u Novu godinu, koju će, bez sumnje, dočekati zajedno jer to su u životima sportaša rijetki slobodni trenuci, bez treninga, priprema, utakmica ili pak mečeva.

Zajedničko je Donni i Bruni i što su relativno nedavno oboje izašli iz ozbiljnih veza. Donna je godinama bila u vezi sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom, s kojim je također u počecima ljubav držala u tajnosti.

Dapače, pričalo se da je Wawrinka zbog tada 19-godišnje Osječanke okončao svoj brak, a Donna se često mogla vidjeti kao tenisačeva velika podrška s tribina na svim važnim mečevima.

S druge strane, Bruno je dugo bio s manekenkom i prvom pratiljom Miss Universe Teom Slavicom te su oboje u razgovorima za medije često isticali koliko su jedno drugom podrška. I dok je Slavica bila na gotovo svim Bruninim utakmicama, on se mogao vidjeti u prvim redovima, primjerice, tijekom izbora za Miss Universe Hrvatske. No, prije nekog vremena i bez velike pompe, i taj se par razišao.

Nižu uspjehe

No, ni Bruno ni Donna nisu dugo živjeli samujući. Nakon raspada ljubavi oboje su se posvetili sportu i nizali uspjehe, a sad im se sreća iznova osmjehnula i na ljubavnom planu. Još je prerano za nagađanje kako će među njima funkcionirati i ljubav na daljinu, s obzirom da Donna odnedavno ima adresu u Monte Carlu. No, kako ljubav ne poznaje granice, bez sumnje će osmisliti kako provesti što više zajedničkih trenutaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 16:28