NAJLJEPŠI DANI

DOZNAJEMO: JANICA ČEKA BEBU! Našoj sportskoj heroini prva prinova stiže uoči njezina rođendana: 'Presretna je, silno se veseli što će postati majkom'

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 23.10.2018. u 21:05

Zagreb, 111115.
Radnicka cesta 52.
Janica Kostelic, bivsa alpska skijasica, osvjacica cetiri zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje.
Na fotografiji: Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX

 

Proslavljena olimpijka, danas državna tajnica Središnjeg ureda za šport, Janica Kostelić je trudna. Jedna od najboljih skijašica svih vremena postat će majka, kako to neslužbeno doznajemo, početkom sljedeće godine i iščekuje sinčića.

Očekivano, 36-godišnja Zagrepčanka presretna je zbog trudnoće, kažu njoj bliski ljudi, i silno se veseli što će postati majkom.

Bit će joj to i najljepši rođendanski poklon ako se termini poklope jer će naša Snježna kraljica 5. siječnja proslaviti 37 godina života, zbog čega se ujedno i FIS-ovo natjecanje na Sljemenu održava upravo u tom terminu.

“Osvojila sam ono što sam željela, čemu sam težila. Odluka nije bila teška. Danas živim kao u nekom crtiću... Među anđelčićima i vražićima. Vjerujem u sebe, znam što mogu. Radim stvari onako kako mi dođu. Puno putujem, skijam i dalje za svoj gušt, ljeti ronim, uzbuđenja u mom životu ne nedostaje”, izjavila je prije tri godine Kostelić u intervjuu za Jutarnji list. Njezin stariji brat Ivica sa suprugom Elin imao je već tada prvog sinčića, Ivana, kojem je tada bila godina dana.

Cijela obitelj zaljubila se u mališana, pa tako i Janica. Upravo zato, neposredna kakva jest, bez puno razmišljanja, na pitanje novinara u istom intervjuu “Što je smisao života?” brzo je uzvratila: “Imati djecu”. Ispričala je tada i kako danas uživa u životu, kako joj je tijelo savršeno, zdravo i jako, sve dobro funkcionira.

“Preporodila sam se otkad su mi izvadili štitnjaču. Ozljede su bila samo jedna, mala stavka u odluci da prestanem skijati. Nije to bio glavni razlog. Svaki posao kojim se čovjek bavi ima neku negativnu komponentu. I puno pozitivnih, barem kod mene. To su sve iskustva koja su me mnogočemu naučila. Tako gledam na stvari. Tako vidim i svoju sportsku karijeru”, istaknula je tada.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista u srijedu!

 

Izdvajamo