BARBARA KOLAR U STUDIJU

'DRAGO MI JE KAD MI NETKO NEPOZNAT KAŽE DA BOLJE IZGLEDAM UŽIVO NEGO NA TV-u' Barbara Kolar progovorila o fotografijama koje objavljuje na Instagramu

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Barbara Kolar jedna je od rijetkih naših zvijezda koja ljeto provodi u Zagrebu. Kako izgleda njezino radno ljeto na asfaltu?

- Da, cijelo ljeto sam u Zagrebu. Tako su mi se posložile karte, pao grah ili kako se već sve kaže. A budući da ne volim koristiti godišnji odmor za bivanje kod kuće, onda stvarno i radim cijelo ljeto, uglavnom na radiju. Zamjenjujem sve žive koji se namaču u morima raznim, a najzahtjevniji dio posla mi je ne pogriješiti termin u kojem radim toga dana (smijeh). Mimo rada tu su druženja, izlasci, šetnje sa psom, sunčanje na balkonu - sve lagano. Zapravo, toliko lagano da sam se neki dan zgrozila kako je ljeto skoro gotovo, a ja pola onoga što sam planirala obaviti ‘kad sam već u gradu’ nisam ni započela - govori Barbara, objašnjavajući zbog čega je svoje pratitelje na društvenim mrežama prije koji tjedan razveselila fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Naša sugovornica na društvenim mrežama ne uljepšava stvarnost, ne koristi filtere, ne skriva bore... Zašto?

- Svako laganje, pa tako i ono virtualno, zahtijeva popriličan trud koji se meni niti da ulagati niti mu vidim svrhu. Takva sam kakva sam. Ja sa sobom mogu živjeti, a što se drugih tiče, uvijek će biti onih kojima se sviđate i onih kojima ste grozni, polirali se vi i glancali ili ne. Osim toga, bude mi drago kad mi netko nepoznat kaže da mu uživo izgledam bolje nego na televiziji. Iako obično u šali odvratim kako je šteta što sam onda očito izabrala pogrešno zanimanje, mislim da je to puno bolja varijanta nego kad te ljudi ne mogu prepoznati jer uljepšana slika na društvenim mrežama ima premalo veze sa stvarnošću. Moj Instagram profil čine crtice iz običnog života, a on je često nenašminkan i čupaviti ‘Zvijezde’, subotnji show je uvijek moj omiljeni glamurozni izlazak - kaže prekaljena TV voditeljica i radijska spikerica koja u jesenskoj shemi HTV-a nastavlja sa serijalom emisija ‘Kod nas doma’.

Osim razgovara s Barbarom Kolar, u novom Studiju možete pročitati:

Mila Negovetić - čudo od djeteta danas je lijepa tinejdžerica koju čeka svjetska scena

Što gledati na HBO-u, Netflixu i Amazonu

Grupa Manntra - istarski bend s međunarodnom karijerom

Megaspecijal - sve o sapunicama i serijama na našim TV programima

Novo lice - mlada Riječanka Karla Pupis

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:48