NAKON 5 GODINA VEZE

ELLA DVORNIK UDALA SE U LAS VEGASU! Opet je sve uspjela iznenaditi, a na Instagramu je potanko objasnila zašto baš Vegas: 'Nisam tada imala vizu...'

 
 Instagram

Ella Dvornik opet je sve uspjela iznenaditi. Nakon pet godina veze blogerica, uspješna poduzetnica i jedna od najvećih hrvatskih influencerica udala se za svog zaručnika Charlesa Pearcea.

Nakon odmora u Meksiku, par se zaputio do Las Vegasa gdje su odlučili okruniti svoju ljubavnu priču.

Ella je u ovoj svečanoj prigodi nosila vjenčanicu domaćeg dizajnera Juraja Zigmana.

Tako je oduševila svoje fanove na društvenim mrežama, a opisala je i na engleskom jeziku kako su se odlučili za vjenčanje u Vegasu.

- Kada smo se Charles i ja upoznali prije pet godina htio me je odvesti u Vegas i oženiti. Nisam tada imala vizu, ali sam ju sada dobila. Ima li boljeg načina da se proslavi ovaj sretan završetak s još jednim epskim sretnim početkom. Pokušavamo organizirati vjenčanje već tri godine otkako smo se zaručili, ali obzirom da su naše obitelji na dvije suprotne strane Europe, to je bilo zbilja teško. Stoga smo učinili ono što činimo najbolje, kako bi Frank (Sinatra op.a.) rekao, učinili smo to na naš način. Evo nas, samo nas dvoje, sada je i službeno. UPRAVO VJENČANI! p.s. Balie volimo te (i ti si sada službena), objavili su Ella i Charles na društvenim mrežama.

Ella je jednom otkrila da su oboje znali nakon prvog izlaska da to neće biti samo avantura za jednu noć.

'Osjećalo se nešto u zraku i oboje smo znali da to neće biti samo avantura. Uzela sam njegov mobitel i počela snimati video. Pitao me što radim, a ja sam mu rekla: 'Snimam video našeg prvog izlaska.' 'Što ćemo napraviti s njim?', nastavio je, a ja sam rekla, smijući se: 'Pustit ćemo ga na našem vjenčanju'', ispričala je prije dvije godine.

Ubrzo se oglasila i mama Danijela koja u Zagrebu čuva njihovu kćerkicu Balie Dee, koja je nedavn napunila jednu godinu.

- Kažu da ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način.. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u 02 h i pratila vjenčanje on line, napisala je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:50