ZALJUBLJENA I SRETNA

FANI U ŠPANJOLSKOJ OSTAVILA SVOG VOLJENOG MUŠKARCA 'Ako nije na društvenim mrežama, ne znači da nisam sretna. Ponosna sam na svaki njegov uspjeh'

 
 Instagram

Zbog emisije 'Utakmica života', bivša manekenka i već godinama uspješna voditeljica Fani Stipković, nakon pet godina gradnje karijere u Madridu, vratila se u Zagreb. No, u Španjolskoj nije ostavila samo posao, već i, kako je otkrila za Story, voljenog muškarca. Iako nije otkrila o kome je riječ, vrlo je jasno dala do znanja da je jako sretna u vezi koja je u ljubav prerasla iz poslovne suradnje.

Dapače, napomenula je kako će sa svojim voljenim muškarcem zajednički odlučivati i o potencijalnoj selidbi u budućnosti. Iako na svom Instagramu, na kojem ima više od 50 tisuća pratitelja, nerijetko objavljuje svoje atraktivne fotografije, uglavnom iz teretane, voljenog muškarca nije predstavila javnosti.

- Nijedna moja ozbiljna veza nije bila poznata javnosti, no kao svaka žena volim i volim biti voljena. Ako nije na društvenim mrežama ili u novinama, ne znači da nisam sretna, dapače. Najbolje je biti sretan u tišini - naglasila je Fani.

Lijepa je voditeljica otkrila da joj upravo muškarac kakvog ima pored sebe najviše odgovara.

- Autentičan je i iskren, rekla bih onako baš svoj i drugačiji i netko tko se puno daje, a takva sam i sama u odnosima. Pušta me da se razvijam u svom smjeru, stalo mu je do moje sreće i daje mi potpunu slobodu, ono što zapravo i jest ljubav - tvrdi Fani.

Iako trenutačno nije s njom u Hrvatskoj jer je posvećen vlastitoj karijeri, naša mu je zemlja poznata.

- Ponosna sam na svaki njegov uspjeh i on na moj, zbog čega sam iznimno sretna - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:35