GORAN JURENEC

FOTO: 'GOSPODIN SAVRŠENI' MAMIO UZDAHE NA MREŽNICI Dok on ponosno pokazuje isklesano tijelo, nove četiri dame kreću u borbu za njegovu naklonost

 
 'Gospodin savršeni' / RTL

Već je poznato da Goran Jurenec iz showa "Gospodin Savršeni", koji se od ponedjeljka u 21 sat počinje prikazivati na RTL-u, ima liniju o kojoj mnogi muškarci mogu samo sanjati.

Jurenec je, međutim, otkrio kako njegov atraktivan izgled nije isključivo rezultat vježbanja u teretani. Naime, model i glumac, kao pravi iskusni avanturist, redovito vježba i u prirodi.

"Obožavam kajak jer je idealan za cijelo tijelo. Intenzivno rade trbušni mišići i mišići leđa, što je iznimno bitno za kralježnicu. A i jako volim vježbati u prirodi jer je sve bolje na svježem zraku", rekao je Goran nakon iscrpljujućeg raftinga na Mrežnici.

"Gospodin savršeni" kaže da nastoji biti stručan u raznim sportovima kako bi jednog dana mogao postati osobni trener i otvoriti svoju školu boksa.

'Gospodin savršeni' / RTL
'Gospodin savršeni' / RTL
'Gospodin savršeni' / RTL

Predstavljamo posljednje četiri kandidatkinje showa 'Gospodin Savršeni'

Atraktivna plavuša Ana Tomičić (20) sebe opisuje kao strastvenu avanturisticu koja ponekad zna biti previše prkosna i dramatična. Pohađa satove glume, a željela bi biti producentica. U slobodno vrijeme putuje, vozi bicikl i motor, bavi se boksom, pleše, druži se s prijateljima, glumi te piše.

Priznaje da bi jedan dan voljela objaviti knjigu, pa tko zna, možda joj inspiracija bude potraga za ljubavlju u showu "Gospodin Savršeni". Budućem bi partneru ponudila ljubav, poštovanje, razumijevanje, akciju i avanture. Za sebe kaže da voli zavoditi, ali i kad nju zavode, a muškarac je može osvojiti šarmom, dostojanstvom, stavom i karizmom.

RTL
Ana Tomičić

Vinkovčanka Ivana Kopilaš (36) sa zagrebačkom adresom potječe iz velike obitelji - ima dvije sestre i jednog brata. Trenutačno je zaposlena u informatičkoj firmi koja se bavi razvojem programa, a za deset godina vidi se u roditeljskoj ulozi s uspješnim poslom. Možda će se baviti zdravom prehranom, aktivno se vratiti trčanju i ići na polumaratone ili će samo putovati i izlaziti - najvažnije joj je da bude zadovoljna i pokraj sebe ima muškarca koji će znati što želi, a ne da uvijek ona sve odlučuje.

Voli se družiti s drugim curama, nije konfliktna i jako dobro zna slušati. Priznaje da je zaljubljive prirode, vrlo otvorena i pričljiva, prava avanturistica koja je prije bila orijentirana na karijeru, a sad si je ona na prvome mjestu.

RTL
Ivana Kopilaš

Radu Tomić (38) u show "Gospodin Savršeni" prijavio je osmogodišnji sin. Inženjerka stočarstva rođena je u Zagrebu, a živi u Ivanić Gradu i priznaje kako je već doživjela pravu ljubav, ali da bi je mogla doživjeti i u ovome showu. Za sebe kaže da je jednostavna osoba, najvažniji su joj oslonac majka i brat, a svoje vrijeme najradije provodi sa sinom kojega obožava.

Ta ljubiteljica životinja uvijek je nasmijana, uporna, ali priznaje da je ponekad i previše tvrdoglava. Kod muškarca joj je najvažnije da nije agresivan i da se ne osjeća kao nečije vlasništvo, a iskreno priznaje da bi je uvijek iznova mogao osvojiti osmijehom.

RTL
Rada Tomić

Vesna Stanić (22) smatra kako žena nikad ne treba glumiti nešto što nije. Trenutačno živi u Zagrebu, završila je trgovačku školu, no radi kao njegovateljica za udruge ljudi s invaliditetom, a upisala je i tečaj za grafičkog dizajnera.

Hobi joj je pisanje pjesama tako da će zacijelo jednu posvetiti i Gospodinu Savršenom. Priznaje da je kod muškaraca uvijek odbije kad su bahati, umišljeni i agresivni, a uvijek će je privući dobra osoba koja se puno smije.

RTL
Vesna Stanić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:25