MARINA U NOVOJ KAMPANJI

FOTO: HRVATSKA MELANIA TRUMP OBARA S NOGU Poznatom fotografu pozirala je samo s naočalama, ali pogledajte tek njezin Instagram...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.11.2017. u 20:56

Instagram

 

Pariški modni brend Durié predstavio je svoju prvu, limitiranu kolekciju naočala naziva Boulevard Beaumarchais. Naš modni fotograf Šime Eškinja snimio je za tu prigodu zavodljivu i senzualnu kampanju s poznatim manekenskim imenima u glavnoj ulozi. Jedna od glavnih uloga kampanje ‘Nothing to wear but Durié’ (‘Ne nosim ništa osim Durié’) pripala je Marini Mirt, uspješnoj hrvatskoj manekenki koju zovu i ‘hrvatskom Melanijom Trump’.

Marina je za potrebe snimanja skinula apsolutno sve sa sebe i pred objektivom našeg modnog fotografa pozirala samo u Durié naočalama.

Šime Eškinja / Promo

Marina Mirt u kampanji za Durié naočale

 

Mirt odavno živi i radi u Milanu, a u svojoj je uspješnoj manekenskoj karijeri radila za Versace, Armani, Elisabettu Franchi i Philipp Plein. Zaštitno je lice branda Duchess kojeg je pokrenula Snježana Mehun zajedno s mladim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom, a još 2004. bila je pobjednica Elite Model looka.

Čak su i slovenski mediji usporedili lijepu Hrvaticu s Prvom damom Amerike. Pišu da Marina u slobodno vrijeme puno čita i odlazi u kazalište, te da je noćni život ne zanima previše. Dečka navodno nema jer, kaže, u njenom je poslu teško naći osobu koja nije ljubomorna.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo