MARINA U NOVOJ KAMPANJI

FOTO: HRVATSKA MELANIA TRUMP OBARA S NOGU Poznatom fotografu pozirala je samo s naočalama, ali pogledajte tek njezin Instagram...

 
 Instagram

Pariški modni brend Durié predstavio je svoju prvu, limitiranu kolekciju naočala naziva Boulevard Beaumarchais. Naš modni fotograf Šime Eškinja snimio je za tu prigodu zavodljivu i senzualnu kampanju s poznatim manekenskim imenima u glavnoj ulozi. Jedna od glavnih uloga kampanje ‘Nothing to wear but Durié’ (‘Ne nosim ništa osim Durié’) pripala je Marini Mirt, uspješnoj hrvatskoj manekenki koju zovu i ‘hrvatskom Melanijom Trump’.

Marina je za potrebe snimanja skinula apsolutno sve sa sebe i pred objektivom našeg modnog fotografa pozirala samo u Durié naočalama.

Šime Eškinja / Promo
Marina Mirt u kampanji za Durié naočale

Mirt odavno živi i radi u Milanu, a u svojoj je uspješnoj manekenskoj karijeri radila za Versace, Armani, Elisabettu Franchi i Philipp Plein. Zaštitno je lice branda Duchess kojeg je pokrenula Snježana Mehun zajedno s mladim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom, a još 2004. bila je pobjednica Elite Model looka.

Čak su i slovenski mediji usporedili lijepu Hrvaticu s Prvom damom Amerike. Pišu da Marina u slobodno vrijeme puno čita i odlazi u kazalište, te da je noćni život ne zanima previše. Dečka navodno nema jer, kaže, u njenom je poslu teško naći osobu koja nije ljubomorna.

#work#fun#dress#amazing#red#redlips#lastday#mirrors#beauty#loveit

A post shared by Marina Mirt (@marinamirt) on

#selfie#mercedehshoes#work#Montecarlo#makeup#greatmakeupartist#friends#fun

A post shared by Marina Mirt (@marinamirt) on

#me#model#jeans#work#job#fun#friends#newlook#shotting#loveyousimeeeee

A post shared by Marina Mirt (@marinamirt) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:54