KNJAZOVA LINIJA

FOTO: IZNENAĐENJE OSEBUJNOG TV AUTORA ZA KRAJ SEZONE Robert Knjaz unajmio je tramvaj, pogledajte kako je u njemu ugostio svoje suradnike...

 

Nesvakidašnji tulum za svoje vjerne suradnike upriličio je Robert Knjaz.

Osebujni televizijski autor čija djela hvali i publika i kritika feštu u povodu završetka uspješne prve sezone serijala “Najveće svjetske fešte” emitirane na HRT-u smjestio je u - tramvaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posebna vožnja

- Lani sam svoje suradnike iznenadio večerom koju sam organizirao na starom pješačkom mostu u Zagrebu, gdje smo večerali i u romantičnom raspoloženju gledali Savu u sumrak. Ove godine opet sam ih htio iznenaditi, jer su to stvarno zaslužili. Mogu ja biti nekakva lokomotiva u ovim našim projektima, no bez pomoći svojih prijatelja, kolega i suradnika ništa ne bih mogao izvesti - priznaje Knjaz, koji je unajmio tramvaj na kojem je pisalo “posebna vožnja”.

- Donedavno nisam znao da svatko može unajmiti tramvaj, a cijena se određuje prema tome koliko ste vremena proveli u tom tramvaju. Dakle, dragi prijatelji, ako poželite, možete tramvaj unajmiti za proslavu godišnjice braka, bar mitzvu, odlazak u vojsku... - poručuje Knjaz, čija je posebna tramvajska vožnja Zagrebom trajala tri sata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Nas tridesetak skupilo se na Trešnjevačkom placu, gdje smo čekali tramvaj koji je krenuo s Remize. Drago mi je što vam mogu reći da nekima koji su čekali nije bilo svejedno. Bilo je i onih koji su uzaludno nastojali doznati što sam im spremio, a jedna kolegica montažerka zabrinuto me pitala idemo li u visine. Odgovorio sam joj da to ovisi o tome hoće li piti sokiće ili gazirano piće. I to je zapravo bilo jedino što sam im svima rekao prije ukrcaja, ako se ne računa pozivna informacija koja je glasila: ‘Ponesite čisti veš!’ Priznajem, mnoge je to šokiralo, a neki su i odustali - u svom stilu govori Knjaz, čiju su ekipu u tramvaju čekali stolovi s bijelim stolnjacima i bogati catering. Što se jelo i pilo tijekom posebne vožnje?

- A što nije? Bilo je svega, čak i ptičjeg mlijeka - kaže Knjaz, koji ističe da se u tramvaju nije samo jelo i pilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Put u Kentucky

- Imali smo i disco kutak, s posebnim DJ-om koji je puštao glazbu, kao i odjel za sklekove. U tramvaju je s nama bio i dečko s gitarom, ali i glumac koji nam je čitao pomno birane izvatke iz bontona napisanog u 18. stoljeću namijenjenog gospodi i ženskinjama. Molim lijepo, tako piše: ženskinje - kaže Knjaz, koji se sada sa svojom ekipom sprema u nove radne pobjede. Već je počeo snimati drugu sezonu serijala “Najveće svjetske fešte”, koju ćemo od jeseni pratiti na HTV 1.

- Snimio sam Festival fudbalerki u Australiji, proslavu Dana svetog Patrika, a sada idem u Kentucky, gdje snimam ligu Major Eating i čovjeka koji u 10 minuta može pojesti 81 sendvič. Zamisli da ti taj dođe u goste - kaže Knjaz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:02