PANIKA U CENTRU ZAGREBA

FOTO: NAŠA TV VODITELJICA DOŽIVJELA BIZARNU PROMETNU NESREĆU Udarila je u tramvaj, pa u auto, pa u zid. Stisnula je gas umjesto kočnicu...

 
 Jutarnji.hr

Novinarka i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (32) danas je u centru Zagreba imala prilično bizarnu prometnu nesreću, a samo pukom srećom nitko nije stradao.

Tabaković, koja se prije mjesec dana pohvalila svojim novim automobilom, vozila je Branimirovom ulicom u poslijepodnevnim satima i navodno oduzela prednost tramvaju.

No, u brzini i panici je udarila tramvaj, potom automobil, a na koncu, umjesto da se zaustavi, se u punoj brzini zaletjela na pločnik i udarila u zid zgrade kod Branimirove tržnice. Pretpostavlja se da je slučajno umjesto kočnice u panici stisnula gas.

Jutarnji.hr

Jutarnji.hr

Iz policije su rekli da su u nesreći sudjelovali jedan tramvaj, dva osobna vozila te da ima materijalne štete. Samo pukom srećom nitko na pločniku nije ozlijeđen.

Jutarnji.hr

Osim što se prije mjesec dana pohvalila novim automobilom, jutros je na Facebooku objavila fotografiju koju je uslikao njezin muž Tarik Tabaković. ‘Najdraža fotka i najiskreniji osmijeh. Hvala Tarik Tabakovic što uvijek uhvatiš pravi trenutak’, napisala je Hana koja je na fotografiji za volanom dok joj na suvozačkom mjestu društvo pravi njezin pas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:06