NADMAŠILA SAMU SEBE

FOTO: OSEBUJNA BORNA KOTROMANIĆ PROŠETALA SE ZAGREBOM U KAŠMIRSKIM HLAČICAMA 'Komentari na moj stajling bili su super. Centar me već poznaje'

 
 Željko Puhovski / CROPIX

Naša osebujna dizajnerica Borna Kotromanić svakom svojom šetnjom, izlaskom ili pak fotografijom na društvenim mrežama plijeni poglede. Sviđalo se to ljudima ili ne, sigurno je da Borni ne nedostaje odvažnosti, a njezin stil odijevanja u svakom je slučaju ekstravagantan.

Tako ni posljednja u nizu kombinacija koju je odjenula za šetnju centrom metropole nije ostala nezapažena, dapače, sva je pozornost bila usmjerena na dizajnericu u ultra vrućim hlačicama, koje se vrlo lako mogu pomiješati s rubljem, a i sama Borna kaže kako se radi o udobnim i finim kašmirskim gaćama jednog engleskog brenda Makeda Matheson.

- Moram priznati da su komentari na moj stajling bili super. Centar me već poznaje i oko mene je bilo puno osmijeha i samo pozitiva. A i ja se dobro osjećam na pozornici centra Zagreba - ispričala je Borna, dodajući kako prije svega voli razveseliti sebe odjećom koju odabere.

- Moram biti odjevena kako volim, pa se to onda reflektira i na druge ljude - objašnjava ona, dodajući kako je kašmirske gaćice u kombinaciji crvene i roze boje upotpunila majicom brenda Zara te cipelama Fendi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 12:29