JEDINSTVENI STAJLING

FOTO: STIGAO NA HARLEY DAVIDSONU U CENTAR ZAGREBA I PRIVUKAO BROJNE POGLEDE Buntovnički imidž manekena koji je u vezi s 12 godina starijom kolegicom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.04.2018. u 22:46

Zagreb, 130418.
Zrinjevac, Ministarstvo vanjskih poslova.
Vlaho Arbulic koji sa Tatjanom Dragovic ima kcerkicu parkirao je svoj motor na Zrinjevcu kod Ministarstva vanjskih poslova.
Na fotografiji: Vlaho Arbulic.
Foto; Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

 

Dubrovački maneken Vlaho Arbulić, koji sa 12 godina starijom Tatjanom Dragović ima kćer Luce, privukao je pažnju i danas u centru Zagreba kad je parkirao je svoj motor na Zrinjevcu kod Ministarstva vanjskih poslova.

Jednostavan stajling, traperice, prljavo bijela majica i kožnjak, bili su dovoljni da se za njim okrenu i glave s druge strane ceste. Dojam je sigurno popunio Harley Davidson na kojem se dovezao.

Vlaho inače na svojem profilu na Instagramu konstantno pokazuje da mu se život okreće oko njegove jedinice. Bivša manekenka Tatjana Dragović osvojila ga je prije tri i pol godine i uskoro im se rodila kćer.

Pogledajte Arbulića u galeriji:

 

Dragović iz braka s Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, Amber Mariju (15) i Emanuela (11) i cijela se obitelj jako dobro slaže. I Tatjana i Goran više su puta naglasili da su ostali u dobrim odnosima, da se oko djece sve dogovaraju i da će zauvijek biti obitelj. To pokazuje i činjenica da ponekad svi skupa ljetuju, a Ivanišević je prije skoro dvije godine rekao da se odlično slaže i s Vlahom.

Tatjana je nedavno na svom profilu na Instagramu objavila kratki video u kojem joj Vlaho pjeva pjesmu Harija Rončevića 'Još ne znam kud s tobom'.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo