LJUBITELJICA ŽIVOTINJA

FOTO: SVI SU POLUDJELI ZA ATRAKTIVNOM SESTROM NAŠEG VATRENOG Ema obožava nogomet, ali ipak ljubi košarkaša, perspektivnog Vuka

Plavokosa Ema privukla je pažnju talijanskih medija odmah nakon što je njezin brat Marcelo potpisao za Inter
Ema Brozović
 Ema Brozović / INSTAGRAM

Uz čitavu Hrvatsku koju su digli na noge pobjedom nad Rusijom i ulaskom u polufinale Svjetskog prvenstva, naši “vatreni” najveću podršku imaju u svojim obiteljima, a pažnju javnosti posebno su privukle atraktivne sestre naših reprezentativaca.

Vatrene poruke

No, među čak 19 sestara koliko ih zajedno imaju “vatreni”, svojom se ljepotom posebno ističe Ema Brozović, prelijepa 22-godišnja sestra našeg reprezentativca Marcela Brozovića, inače igrača talijanskog Intera.

Ema nerijetko svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama počasti svojim seksepilnim fotografijama, a koliko je popularna dovoljno govori činjenica da je na Facebooku prikupila 8061 prijatelja, a na Instagramu je prati 21.400 ljudi. Ema je prava zvijezda talijanskih medija koji često objavljuju njezine fotografije, posebno kad je u posjetu svom bratu u Milanu i pritom odjene dres Intera.

No, posljednjih dana, na gotovo svim fotografijama koje objavi Ema blista u dresu naše reprezentacije, a uz atraktivno izdanje su i vatrene poruke podrške bratu i reprezentaciji.

BROZOVIĆ

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

TAKOOO JEEEEEEEEEE!!!!!!!! IZNADDD SVIH HRVATSKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Ipak, na žalost brojnih muških obožavatelja, Emino je srce prije nešto više od dvije i pol godine osvojio mladi perspektivni košarkaš iz Borova Vuk Lazić koji je nedavno završio sezonu u njemačkom klubu Giessen, a trenutno, kod kuće u Borovu čeka potpisivanje novog ugovora. Njihova je ljubav najvjerojatnije planula kad je 20-godišnji Lazić igrao u Velikoj Gorici, gdje obitelj Brozović ima kafić Epic Brozo, a od trenutka kad su započeli vezu sportski je put Vuka, vodio od KK Zagreb, do talijanskog Monopolija, pa do Njemačke i Düsseldorf Giantsa, i na kraju Giessena.

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Ljubiteljica životinja

Emina velika ljubav je i godinu dana stara nećakinja Aurora, koja je napokon smirila i samog Marcela Brozovića. Upravo zbog nećakinje Ema često putuje u Milano kako bi pomogla bratu i njegovoj supruzi Silviji oko djevojčice.

Moja mala barbika

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

I dok Marcelo s ostatkom reprezentacije juri prema finalu Svjetskog prvenstva, čitava obitelj Brozović zdušno navija u Velikoj Gorici. Ema Brozović je i velika ljubiteljica životinja te ne propušta priliku objavljivati na društvenim mrežama apele za udomljavanje pasa i mačaka.

Nas dvije AJMO HRVATSKA!!!!!!! #fifaworldcup2018#iznadsvihhrvatska

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Ema je velika ljubiteljica putovanja, a na razne egzotične destinacije najradije se uputi sa svojim Vukom. A lijepim sestrama, među ostalima, mogu se pohvaliti i naši reprezentativci Duje Ćaleta Car, Andrej Kramarić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić. Ana Pezić, 24-godišnja sestra Duje Ćalete Cara, često ističe kako ne propušta niti jednu bratovu utakmicu. Ana je završila prometnu školu u Šibeniku, u braku je tri godine i ima sina Roka. Naš reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić ima četiri godine stariju sestru Ines, studenticu psihologije, a miljenica obitelji Rakitić je Ivanova 22-godišnja sestra Nikol, koja brata često posjećuje u Barceloni. Mateo Kovačić ima pak dvije zgodne sestre, 22-godišnju Jelenu i 17-godišnju Katarinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 20:13