PUNA DVORANA

FOTO: TONČI HULJIĆ ODUŠEVIO LISINSKI Uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zbora Ivan Goran Kovačić izvodio svoje i uspješnice Maksima Mrvice

 
 Damir Krajač / Cropix

U sklopu Večeri filmske glazbe u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u petak je na repertoaru bila glazba Tončija Huljića iz popularnih televizijskih serija i filmova, a u drugom dijelu programa pred oduševljenom publikom gost Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Mirana Vaupotića bio je i sam Huljić sa svojim bendom Madre Badessa.

S jedinstvenim vokalima Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić odsvirao je 'Providencu', 'Dvaput sam umra' i 'Ako te pitaju' te glazbene uspješnice koje je skladao za Maksima Mrvicu. Na jednoj pjesmi na pozornici mu se pridružila i kći Hana Huljić, dok su iz publike sve pozorno pratili njegov sin Ivan i supruga Vjekoslava.

Može se reći da je Huljić ovim svojim nastupom iznenadio jer su ovakvi nastupi za njega neočekivani, a sve ovo je i svojevrsna uvertira za njegov koncertni ciklus u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, u sklopu kojega bi se trebao naći i nastup na otvorenom, na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava.

FOTOGALERIJA: Koncert Tončija Huljića u KD Vatroslav Lisinski

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:25