KATARINA MAMIĆ

FOTO: UPOZNAJTE NOVU MISS HRVATSKE! Lijepa studentica novinarstva je 28. Hrvatica koja će nas predstavljati na Izboru za Miss svijeta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.08.2019. u 22:57

Boris Mataković

 

Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu.

Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju ide na ovaj prestižan izbor ljepote.

Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Katarina obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Boris Mataković
 

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Nova Miss Hrvatske provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za Izbor Miss Svijeta.

Boris Mataković
 

Nova Miss dobila je stipendiju na Poslovnom veleučilištu Zagreb, godinu dana korištenja automobila Opel Mokka X, kozmetiku Ziaja, kozmetiku Silky za kosu, godinu dana korištenja svih usluga u frizerskom salonu Marcela, godinu dana korištenja usluga u MBS centru, cipele Shoe Selection u vrijednosti od 2500kn, poklon komplet zlatarne Prahir, poklon paket Muller, narukvice Amarthina collection, poklon paket Essence kozmetike, stipendiju učilišta Profokus, vikend u Top terme Topusko, usluge Dr. Žgaljardića, usluge dentalne ordinacije Poliklinike Niveus, poklon paket Blista te dakako sve edukacije za svjetsko natjecanje kao i opremanje kompletno sa svim što joj je potrebno.

Boris Mataković
 

Većina odjeće koju nosi nakon povratka ostaje njoj kao nagrada.

Boris Mataković
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo