RASPRODANE ULAZNICE

FOTO: VEĆ JE I NA PROBI BILO SUZA U Veloj Luci prijatelji i kolege Olivera Dragojevića nastupili na koncertu njemu u čast, atmosfera je bila čarobna

 
Gibonni i Tedi Spalato
 Tom Dubravec / CROPIX

Već na posljednjoj probi uoči večerašnjeg koncerta "Trag u beskraju" u Veloj Luci u čast Olivera Dragojevića bilo je suza, piše Slobodna Dalmacija.

Emocije su glazbenike toliko ponijele da nisu mogli ostati ravnodušni uoči službenog nastupa na Pijaci ispred župne crkve sv. Josipa početi.

FOTOGALERIJA: Koncert 'Trag u beskraju'

Na intimnom koncertu u znak sjećanja na omiljenog Velolučanina uz pratnju orkestra nastupaju njegovi prijatelji i kolege - Gibonni, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini, Antonio Serrano, klapa Ošjak, Alan Bjelinski, Ante Gelo i Nikša Bratoš.

Evociranju uspomene na Olivera nazoče i članovi njegove obitelji, te nekoliko stotina sretnika koji su uspjeli ugrabiti, u trenu rasprodane ulaznice.

Kako nam javlja naša reporterka iz Vele Luke, atmosfera je veličanstvena, a emocije su dosegnule vrhunac kakav bi dosezale i na samim Oliverovim koncertima. Na intimnom koncertu prisutno je oko 450 sretnika, kojima je svima na ulazu podijeljen CD koji se mogao kupiti uz Jutarnji list u ponedjeljak. Ostali mogu pratiti nastupe na videozidu.

Orkestar koji je okupio i osmislio Ante Gelo ponudio je vrhunski doživljaj koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Jedinoj dami na pozornici Zorici Kondži vokalom su se pridružili Gibonni i Tedi Spalato.

Uz Antu Gelu na gitari, upečatljiv je bio i Antonio Serrano, glazbenik svjetskog glasa zbog jedinstvenog sviranja usne harmonike.

U prvom redu koncert su pratili obitelj Dragojević, Oliverova supruga Vesna, sinovi Dino, Davor i Damir s obiteljima.

FOTOGALERIJA: Proba uoči koncerta 'Trag u beskraju'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:36