PROVOKATIVAN PLES

FOTO, VIDEO: 'PRELIJEPA SI, OSTAO KLUB BEZ RIJEČI' Naša najpoznatija twerkašica puni klubove, a obožavatelji traže - još!

 
 Screenshot / Facebook

Nakon što je prije tjedan dana oduševila goste kluba Hyperion u Velikoj Gorici nastupom, na zahtjev obožavatelja vlasnici su odlučili organizirati nastup Sarah Seifert i ove subote i nisu pogriješili. Prepuni klub još je jednom oduševljeno pratio plesne pokrete mlade Vukovarke.

18-godišnja twerkašica izazvala je buru reakcija nastupom u Supertalentu pri čemu je članica žirija Martina Tomičić bila najoštrija. No, to nije poljuljalo Sarah koja je nastavila s demonstracijom svog talenta i premda joj je izmaklo finale natjecateljskog showa, ne nedostaje joj angažmana.

Organizatori na društvenim mrežama pišu da je i ove subote nastup bio vatren, a o tome svjedoče objavljene fotografije i video. Sarin profil na Instagramu ima sve više obožavatelja, gotovo 57.000, a svaka njezina objava ima po nekoliko tisuća lajkova.

'Zapalila klub', 'Preljepa si samo nastavi raditi svoj talent' i 'Ostao klub bez riječi' samo su neki od komentara koji su joj uputili obožavatelji nakon nastupa.

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

@hyperion_club ludilo bilo #sarahseifert #twerk #perfomance #twerkthat

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

That face bro

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:56