SHANAELLE PETTY

FOTO: ZANOSNA MISS UNIVERSE HRVATSKE U DUBROVNIKU 'Oduševljena sam! Moje prijateljice iz Amerike već pakiraju kofere za dolazak u Hrvatsku'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.06.2017. u 10:27

Miss Universe Hrvatske 2017. Shanaelle Petty nastavila je sa snimanjem video materijala za svoje predstavljanje na svjetskom izboru Miss Universe, ovoga puta u Dubrovniku.

U dva i pol dana u Dubrovniku koje je provela uglavnom radno, između ostalog imala je priliku posjetiti i upoznati novoizabranog gradonačelnika Matu Frankovića te bivšu Miss Universe Hrvatske 1998., Dubrovkinju Ivanu Gržetić, Shanaelle je imala priliku i prošetati gradom, a oduševljenje njegovim ljepotama nije skrivala.

- Nikada nisam bila u Dubrovniku i oduševljena sam! S bakom i didom uvijek ljetujem u Pakoštanima, a tata obožava Zadar, pa do Dubrovnika nikada nismo išli. Iako je putovanje autom dulje nego avionom, isplati se jer je priroda u južnoj Dalmaciji prekrasna, male uvale koje se vide s ceste mame na kupanje u čistom moru! Moje prijateljice iz Amerike su vidjele slike i već pakiraju kofere za dolazak u Hrvatsku, rekla je Petty.

 

Za vrijeme boravka u Dubrovniku, Shanaelle je s direkcijom Miss Universe Hrvatske odsjela u novom Royal Blue hotelu grupacije Importanne Resort Dubrovnik, gdje se osjećala doslovce kao kod kuće, ali s kraljevskim tretmanom. Nakon cjelodnevnog snimanja Shanaelle se najradije opuštala na jednom od 7 bazena, smještenom na krovu hotela, odakle je uživala u pogledu na Elafite i u najljepšem zalasku sunca i ljubaznosti domaćina.

- Ovaj hotel nema lošeg pogleda, od glavne recepcije, restorana, do doručka uz bazen i pogled na more. Svi su tako ljubazni i dragi, a ima tu dosta mojih Slavonaca. Manager u restoranu hotela je iz Slavonskog Broda i poznaje mog tatu! Hrvatska je zaista mala! Neizmjerno hvala direktoru Tomu Zovko i cijelom timu što ste se pobrinuli da se osjećam kao kraljica, rekla je Petty.

Shanaelle Petty, Tom Zovko, Marija Kraljević

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo