DORA 2019.

FOTOIZVJEŠTAJ IZ OPATIJE: HRVATSKA BIRA PJESMU ZA EUROVIZIJU Nastupili Franka, Beta, Lorena, Lille, Manntra, a vruće je bilo i na crvenom tepihu

 
 CROPIX

U izravnom prijenosu na prvom programu HRT-a možete pratiti Doru - hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, a večerašnju priredbu otvorila je Franka s pjesmom Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, a potom je otpjevala još dva svoja hita. Uz pomoć 'leteće ljuljačke' spustila se na binu.

Za odlazak u Izrael bori se 16 izvođača - Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, Jelena Bosančić, Kim Verson, Jure Brkljača, Beta Sudar, Lea Mijatović, Gelato Sisters, Luka Nižetić, Elis Lovrić, Domenika, Roko, Ema Gagro, Lidija Bačić Lille, Lorena, Bernarda, Manntra.

Led su probili Bojan Jambrošić (33) i Danijela Pintarić (39) otpjevavši pjesmu 'Vrijeme predaje'.

Voditeljski tim čine Iva Šulentić, Jelena Lešić i Mirko Fodor. O pobjedniku odlučuju ocjenjivački sudovi smješteni u osam HRT-ovih centara, Studiju Vukovar i u Zagrebu, te televizijski gledatelji svojim pozivima odnosno SMS porukama. Ocjenjivački sudovi i publika pobjednika biraju u omjeru 50%:50%, a u slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika.

Nakon što je svih 16 izvođača otpjevalo svoje numere, gledatelje su zabavili Mia Negovtić i Dino Jelusić koji su izveli pojesme koje su nas proteklih godina predstavljale na pjesmi Eurovozije.

FOTOGALERIJA: Izvođači na Dori

FOTOGALERIJA: Crveni tepih na Dori, izvođači i gosti u Opatiji

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53