HANA RODIĆ

HRVATSKA KYLIE JENNER Briga me što selo priča, sve što imam sama sam stekla. Mr. Savršenog nisam tražila, ali sam ga osvojila. I da, povećat ću grudi!

 
 Darko Tomas / CROPIX

Hana Rodić ima plan. Želi postati slavna i ne srami se to priznati.

Od samog ulaska u vilu u reality showu RTL-a “Gospodin Savršeni” otvoreno je govorila kako se tamo nije došla zaljubiti ni naći budućeg muža. Hana želi biti celebrity influencerica, hrvatska Kylie Jenner, a to joj je dosad sasvim dobro polazilo za rukom jer osim fizičke sličnosti, imaju i sličan biznis plan.

- Možda su me na RTL-u nazvali hrvatskom Megan Fox, ali publika me više uspoređuje s Kylie Jenner zbog reality showa i punih usana - kroz smijeh komentira, priznajući da prati rad i nastupe sestara Kardashian-Jenner.

Nakon “Gospodina Savršenog”, 21-godišnja Zagrepčanka na RTL-u je dobila svoj vlastiti show “Hana Make Up Queen”, osvojila je internetsku publiku i tako reći preko noći od prosječne korisnice Instagrama postala zvijezda čije pustolovine trenutačno prati više od 50 tisuća ljudi. Nedavno je pokrenula i svoj privatni YouTube kanal “Hani official” na kojem je u par dana skupila više od 10.000 pretplatnika. Uz sve to je i make-up artistica koja bi voljela imati svoju liniju dekorativne kozmetike. Velika joj je želja postati glumica.

- Treba se znati nositi sa zločestim komentarima, biti zanimljiv publici, znati što publika želi, a to se mijenja iz dana u dan. Influenceri imaju posao koji nije nimalo lagan - ističe Hana, dodajući da hejtere smatra rezultatom uspjeha. Budući da je nedavno jedno obično jaje prikupilo najviše lajkova na Instagramu i srušilo posljednji rekord koji je držala Kylie Jenner sa 18 milijuna lajkova, zanimalo nas je što o tome misli “hrvatska Kylie”. Kakav je to posao u kojem i jaje može postati influencer?

- Čula sam za to jaje, postoje neke teorije zavjere oko toga da je to jedna obična manipulacija ljudima jer dok se odvijaju puno bitnije stvari u svijetu, narod se brine oko jednog običnog jajeta, koje zasad ima osam milijuna pratitelja. Tko zna tko se krije iza tog profila, tako da sam zasigurno team Kylie - sumnjičava je Hana, koja se posljednjih dana posvetila snimanju videa za svoj novi YouTube kanal. Zasad je objavila tri videa i neće stati na tome, kaže, jer ima velike planove.

- Možete očekivati lifestyle, vlogove, prankove, sve - dodaje. No atraktivna crnka prije svega je make-up artistica.

- Već se godinama time bavim, tako sam se usavršila, a prvi sam se put našminkala kada mi je bilo deset godina - priznaje Hana, kojoj često treba samo pet minuta da se našminka. Pune usne i cat eye zaštitni su znak ove reality zvijezde koja je obilježila prošlu godinu, iako nije pobijedila u showu “Gospodin Savršeni”.

- Laska mi to i ne bih rekla kako nisam odnijela pobjedu, nego da je moja pobjeda malo zakasnila - šarmantno će Hana. Naime, nitko od gledatelja nije očekivao da će Goran Jurenec (39) promijeniti svoju odluku i umjesto Ive Runjanin (29), kojoj je poklonio posljednju ružu, u finalnoj emisiji priznati da je zapravo s Hanom.

- Možda nisam dobila romantičan kraj uz vatromet u predzadnjoj epizodi, ali dobila sam Gorana. Poslije te ceremonije, kad se Goran odlučio za Ivu, poželjela sam im sreću. Nakon nekog vremena stupio je u kontakt sa mnom i tako je sve počelo - priznaje Hana koja ovih dana čeka Gorana da se vrati s poslovnog puta vezanog uz svoj novi projekt, web stranicu “Model Up Your Life”. Kada je Goran u Zagrebu, kaže, žive zajedno, a zasad ne razmišlja o vjenčanju.

- Jako se dobro slažemo tako da već planiramo zajednički život u nekom gradu gdje bismo oboje mogli raditi ono što nas ispunjava. Baza je u Berlinu, ali to nas ne sprječava da živimo gdje nam srce poželi, za sada nam se Miami i Los Angeles čine kao idealni gradovi za naš dom - otkrila nam je Hana. Jedva čeka prvi Dan zaljubljenih koje će provesti sa svojim Gospodinom Savršenim.

- Valentinovo prepuštam da osmisli Goran, on je ekspert u spojevima - smije se Hana. Čak ju je i Goranova obitelj napokon prihvatila, iako su u showu više navijali za Ivu.

Sretni zajedno

- Kada su vidjeli da je on sretan sa mnom i da se oboje trudimo jedno oko drugog, jako su me dobro prihvatili. Nisam im željela prikazati nešto što žele vidjeti, nego ono kakva stvarno jesam jer je to osvojilo Gorana - dodaje Hana, koja je odrasla u poznatoj zlatarskoj obitelji Rodić, no bila je kao i svaka druga tinejdžerica.

Uglavnom se druži s muškarcima jer su žene ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka jer ostavlja dojam djevojke koja može imati svakog muškarca.

- Pa do sada sam uvijek imala muškarca kojeg sam poželjela - komentira Hana, koja je priznala da su je oduvijek više zanimali stariji muškarci, a sada je i Goran stariji od nje.

- Muškarci sporije sazrijevaju od žena. Nikad me nisu zanimali moji vršnjaci jer sam prebrzo odrasla. Goran je od mene stariji 18 godina, ali mislim da se odlično slažemo i nadopunjujemo upravo zbog te razlike u godinama - zaključuje Hana, koja se ne zamara previše mišljenjima drugih žena. Bitno joj je samo da ima svoj uzak krug prijateljica koje ne bi mijenjala ni za što.

- Podržavam estetske operacije i nemam prijateljicu koja nešto nije radila na sebi, ali ljudi ne žele priznati da dobro izgledam. Prvo su govorili da dobro izgledam samo sa šminkom, kada sam je skinula, govorili su da sam bila na plastičnim operacijama… Za sada nisam imala nijednu plastičnu operaciju, ali uskoro planiram povećati grudi - otkrila je Hana koju su nazivali i sponzorušom i feministicom. Podijeljeni su tabori.

- Ne bih rekla da sam feministica, ali imam stav. Imala sam financijski dobro osigurano djetinjstvo, ali sve što sada imam, stekla sam sama jer radim i trudim se u životu, a selo neka priča što želi , kaže Hana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:06