OZBILJNA SITUACIJA

I LEONA PARAMINSKI ZAGLAVILA U PAKLENOJ BUKTINJI KOD LOS ANGELESA 'U oblaku dima smo, pepeo je posvuda, ne može se disati!'

 REUTERS

Vatrena stihija poharala je okolicu Los Angelesa, evakuirano je više od 200 tisuća ljude, a vatra je došla i do luksuznih vila u Bel Airu, predgrađu Los Angelesa. Svoje domove su napustile i mnoge poznate osobe poput Gwyneth Paltrow, Johna Legenda i Chrissy Teigen, Ariane Grande, Paris Hilton, Reese Witherspoon, Heidi Klum i mnogih drugih, a požar je zahvatio i vinograde medijskog magnata Ruperta Murdocha.

Goran Višnjić koji godinama živi u Los Angelesu na društvenim mrežama je podijelio snimku požara koji bukti kraj izlaza s autoceste za muzej Getty.

- Ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu grada... Molite za sve pogođene ovim paklom - piše uz video snimku dramatičnih prizora koja se širi društvenim mrežama.

I glumica Leona Paraminski, koja sa suprugom živi u Santa Barbari javila se za Dnevnik.hr.

- Vatra bukti u okrugu Santa Barbare. Dakle, požari nisu daleko od nas. Evakuacija je u tijekom na tom području, Carpenteria i Ventura. Neki naši prijatelji su se već evakuirali. Autoceste se svako malo zatvaraju i otvaraju, ovisi o području. Vjetrovi su jaki, teško je kontrolirati vatru. Vatrogasci rade sjajan posao, rade danonoćno. Oštećeni su dalekovodi na tom području pa smo bez struje, svako malo i interneta. Zbog sigurnosnih mjera prekjučer je bio zatvoren i SBCC (koledž) na kojem radim u Santa Barbari. Mjere opreza su visoke, ne preporučuje se izlaziti van zbog kvalitete zraka. U oblaku dima smo, pepeo je posvuda, ne može se disati. Situacija je ozbiljna - zaključila je Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:23