INTIMNO VJENČANJE U KOTORU

JELENA PERČIN OTKRILA DETALJE INTIMNOG SLAVLJA U CRNOJ GORI 'Svadba je bila baš onakva kakvu smo zamišljali'

 

Kotor smo za mjesto svog vjenčanja izabrali jer nam je to predivan grad u koji smo i prije znali navraćati. Sama svadba bila je baš onakva kakvu smo suprug i ja zamišljali: pomalo svečana, ali nepretenciozna i emotivna. Bio je to jedan lijepi, intiman obred na kojem su uz nas bili članovi naše najuže obitelji.

Bilo nam je prekrasno, a i lijepo vrijeme nas je poslužilo. U Kotoru smo uživali nekoliko dana, ali ti gušti sada su već za nama, jer smo se i Momčilo i ja već vratili radnim obavezama. Medeni mjesec? Bit će vremena i za to - kaže Jelena Perčin koja se 1. svibnja nakon dvije i pol godine veze udala za svog kolegu glumca Momčila Otaševića.

Upravo je Momčilo, otkriva Jelena, organizirao njihovo vjenčanje iz snova, te je dao sve od sebe da njemu i njegovoj dragoj tog dana baš sve bude savršeno.

Par je zavjete izmijenio u Kotoru, a nakon ceremonije, brodom su se zaputili na proslavu u konobu Pirun i Ožica u Dobrotu, poznatu po čuvenom njeguškom pršutu i siru, mesnim i ribljim specijalitetima. Ova konoba se nalazi u prizemlju Palate Kamenarović, spomenika kulture, na samoj obali Bokokotorskog zaljeva. Svatove je u konobi zabavljao bend, a svadbena torta bila je od čokolade.

Jelena se udala u satenskoj zlatno zelenoj haljini bez naramenica, duljine do ispod koljena, a nabranim materijalom u području trbuha. Ovu opravu za nju su napravili dizajneri hrvatskog modnog brenda Nebo. Haljinu je mladenka upotpunila srebrnim sandalama, a kosu je podignula u pundžu. Njezin vjenčani buketić činile su šarene ruže, a umjesto nakita sjao je osmijeh na njenom licu. Momčilo je uz nju bio elegantan u svečanom tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji.

Jelena i Momčilo upoznali su se na snimanju serije Nove TV “Zora dubrovačka”, a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno, za njih znakovitog naziva “Kud puklo da puklo”.

- Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega.

Mi se nikada nismo posvađali - opisala je za In Magazin nedavno Jelena svoj odnos s Momčilom, s kojim čeka bebicu i to djevojčicu, čemu se posebno veseli Jelenina kćer Lota koju je glumica dobila u svom prvom braku.

Budući tata Momčilo znatiželjnim novinarima je priznao da mu se život promijenio za 180 stupnjeva kada je saznao da je Jelena trudna, a prijateljima je povjerio kako ne može dočekati dan kada će svoju curicu prvi put uzeti u naručje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:10