DINO JELUSIĆ

KAKO SE SLATKI DJEČARAC PREOBRAZIO U 'OPASNOG' ROKERA Djevojčice u cijeloj Hrvatskoj su vrištale na njegov pop hit, a danas 'praši' žestoki rock

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.11.2016. u 09:15

FACEBOOK

Moj brat, nevjerojatan talent, koji je cijeli život posvetio svojoj najvećoj strasti - glazbi, nije odustajao, čak ni kad se činilo da sav trud nema smisla. Presretna sam i preponosna što mu se danas sve stostruko vraća. Veliko hvala i našim roditeljima, koji su vjerovali u njega i podupirali ga otkad su ga prvi put čuli kako pjeva - tad je valjda imao samo godinu dana, ovako je mlađa sestra Lorena nahvalila brata Dinu Jelusića na društvenoj mreži.

FACEBOOK
 

Objavila je i dirljivu fotografiju iz djetinjstva, a Dino je prokomentirao kako nestrpljivo broji dane do veljače sljedeće godine, kad će obitelj napokon ponovno biti na okupu.

Lorena, naime, trenutačno živi u Portugalu, a stariji brat je na velikoj turneji u SAD-u s legendarnim američkim bendom Trans-Siberian Orchestra, čiji je član i Joel Hoekstra iz Whitesnakea.

Dino se na domaćoj glazbenoj sceni proslavio 2003. kao pobjednik prve dječje Eurovizije. Pjesma 'Ti si moja prva ljubav' postala je hit preko noći, a Dino je melodični pop, za kojim su ludjele djevojčice, danas zamijenio progresivnim rockom.

 

Slatki dječaćić transformirao se u 'opasnog' dečka, ali obožavatelji se slažu da ga je nemoguće ne prepoznati jer ga prodorne plave oči uvijek 'odaju'.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo