SVADBA DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

LJUBAV TRAJE GODINU DANA, A KRUNA JE VJENČANJE NA LOŠINJU UZ 150 UZVANIKA Emilu Tedeschiju mlađem i Niki Perenčević svirat će Tony, Massimo i Gibonni

Emil Tedeschi mlađi, hotel Bellevue, Nika Perenčević
 CROPIX, Getty Images

Godinu dana nakon što je među njima planula ljubav, Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević u petak će uploviti u bračnu luku, na vjenčanju koje se svim silama trude proslaviti daleko od očiju javnosti u Malom Lošinju.

Par su prije godinu dana upoznali zajednički prijatelji. Unatoč razlici u godinama, jer Nika je od Emila starija 17 godina, vrlo su se brzo zaljubili, a da je ljubav itekako jaka, dokazuje i glamurozno vjenčanje u luksuznom lošinjskom hotelu Bellevue.

Na glamuroznoj svadbi bit će oko 150 uzvanika, koje će zabavljati čak tri domaće glazbene zvijezde. Naime, svoje će hitove na svadbenom slavlju na pozornici izvoditi Massimo, Gibonni i Tony Cetinski.

Kako Nika, inače kći jednog od najuspješnijih hrvatskih biznismena, iza sebe već ima brak i troje djece, kod Emila ju je, tvrde dobri poznanici, najviše oduševio blizak odnos s njezinom djecom.

Već na početku veze par se odlučio na zajednički život u Zagrebu, iako je Nika dobar dio života provela u Los Angelesu gdje se školovala i studirala na prestižnom studiju.

Prije veze, a uskoro i braka s Nikom, Emil Tedeschi, zaposlen u očevoj tvrtki Atlantic grupa, bio je u ljubavi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, s kojom je zajedno studirao na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:02