USKORO 'DJEVOJAČKO VEČE'

MAJA ŠUPUT SE ZARUČILA Više od dva mjeseca šutjeli k'o zaliveni, pa nije izdržala: 'Na ovaj dan rekla sam 'DA'!'

 
 Instagram @majasuput

Pjevačica Maja Šuput u siječnju se zaručila za poduzetnika Nenada Tatarinova, a sve su skrivali do srijede kada je ona objavila fotografiju na Instagramu. Na njoj stoji kako je sudbonosno "Da" rekla još u siječnju kad je s (tada još) dečkom bila na Maldivima.

- Nedostaje mi ljeto. I dan kad sam rekla DA. Zaruke 11.1.2018. Maldivi - napisala je Maja.

Da je doživjela zaruke iz bajke vidi se i po plaži na kojoj je par u tom trenutku bio.

Instagram @majasuput

Ranije je govorila da oboje imaju svoju prošlost, i da su sad stabilne osobe

Šuput već neko vrijeme uživa u ljubavi s Tatarinovim, a jednom prilikom je za Dnevnik.hr rekla da u njihovoj vezi nema apsolutno nikakvih tajni.

- Bilo bi žalosno da već u startu nema povjerenja, koja je onda poanta uopće biti u vezi s nekim? A sad, hoće li se on pokajati, vidjet ćemo - rekla je Maja.

Dodala je kako ona i inače nije sklona ljubomori i ispadima, a Nenadu beskrajno vjeruje. - Stalno je sa mnom! Uostalom, žena osjeti kad je netko mulja - kaže Šuput, koja je sa zaručnikom od početka njihove veze, barem od kad je ona javna, proputovala pola svijeta.

O svemu je redovito izvještavala i na društvenim mrežama.

- Stvari koje su se dogodile u prošlosti dio su života. Sretna sam što je Nenad imao svoju, kao što sam sretna i zbog vlastite prošlosti. To znači da smo sad oboje mirne i stabilne osobe, koje nisu željne nikakvih dodatnih gluposti! Ja sam se naglupirala - zaključila je pjevačica tada.

Zarukama, tj. nadolazećim vjenčanjem, očito su odlučili zapečatiti svoju zajedničku budućnost. Čestitamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:44