NA KLINICI ZA INFEKTIVNE BOLESTI

MIRNA ZIDARIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI 'Ljudi, slušajte svoje tijelo i signale koje vam šalje jer to je najvrijednije što imate!'

 Nina Đurđević/EPH

Sportska novinarka i urednica na HRT-u Mirna Zidarić ovih je dana zabrinula poznanike i prijatelje na društvenim mrežama. Naime, objavila je fotografiju iz bolnice, a za tportal je ispričala i o čemu se radi.

'Na Davis Cupu u Osijeku pokupila sam virozu. No, kako obično ljudi ne slušaju signale koje im tijelo šalje, po povratku u Zagreb pod temperaturom sam išla na posao jer je velik broj kolega u Koreji. Stanje mi je bilo sve lošije i bolest se spustila na pluća. Želim se zahvaliti mnogima znanima i neznanima koji su se javili iz svih krajeva svijeta s divnim željama ovih dana. Također doc.dr.sc. Ivanu Puljizu i kompletnom osoblju V. Odjela klinike za infektivne bolesti, a svima koji čitaju bi poručila da slušaju svoje tijelo i signale koje im šalje jer to je najvrijednije što imaju', ispričala je Mirna Zidarić komentirajući ne pretjerano ugodan predah od posla.

Zidarić je dodala i da je to vrijeme iskoristila kako bi se posvetila sebi te razmislila o prioritetima, razvrstala bitno od nebitnog i više cijenila ono što ima.

'Moj oporavak ide prema planu, a upravo mi suza klizi niz obraz jer čitam kako je Jakov Fak lani prebolio bakterijsku upalu pluća, a sada slavi olimpijsko odličje', rekla je Mirna za tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:45