LIJEPO IM JE

NAJBOLJI HRVATSKI NOGOMETAŠI NA ZASLUŽENOM ODMORU Provjerili smo kako izgleda njihovo ljeto u društvu zanosnih partnerica

 
 Instagram screenshot

Domaći nogometaši nisu nikad bili aktivniji na Instagramu. Ova društvena mreža vrvi objavama s ljetovanja, a čini se da su se i svi nekako "navukli" na isto - fotografije s plaže, u društvu boljih polovica, na veliko se lajkaju, vole obožavatelji vidjeti i drugu stranu reprezentativaca koje smo prošlog ljeta gledali na terenima, piše Slobodna Dalmacija.

A kad je već sve u trendu, nije ni odabir lokacije zaobišao trenutno najpopularnija mjesta za ljetovanje. Turska oaza D Maris Bay privukla je ove godine gomilu turista, među ostalima i Andreja Kramarića i njegovu prelijepu djevojku Miju Ćurković. Resort se nalazi na razmeđu Egejskog i Sredozemnog mora, fotografije potvrđuju o kakvim je samo ljepotama riječ.

View this post on Instagram

Carrying her wherever we go

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Za avanturu kod kuće odlučili su se pak Duje Ćaleta Car i djevojka Adriana Đurđević koji su u Dubrovniku i Makarskoj.

Domagoj i Ivana Vida hvale se pak već danima svojim smještajem u Santoriniju. Ivana je toliko ažurna kad su u pitanju objave da joj je suprug čak i u komentarima sugerirao kako bi mogla "prikočiti", barem za vrijeme večere. Supružnici se i inače vole tako, simpatično podbadati na mreži.

View this post on Instagram

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

U Grčkoj su i dinamovac Bruno Petković i njegova djevojka, nedavna prva pratilja Miss Universe Hrvatske, Tea Slavica. Ljepotica manekenka osvojila je već priličan broj pratitelja svojom pojavom, a veliki fan njenih objava je, jasno, i mladi Petković.

View this post on Instagram

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Vedran Ćorluka i Franka Batelić odlučili su se pak zadržati u Dalmaciji. Na brodu su dočekali Frankin rođendan, u društvu obitelji i posebnog gosta, psa Oskara, a s jahte produžili par dana na Lošinj.

Dejan Lovren već je tradicionalno na Pagu.

View this post on Instagram

✨Pura magia#sitiodeEnsueñosirene_maury

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

U vlastitoj vikendici na Šolti uživaju i Ivan Rakitić injegova supruga Raquel Mauri. Atraktivna Španjolka pohvalila se i fotografijom iz Modre špilje, a par nakon toga nastavlja kruzanje po Jadranu.

Proputovat će našim otocima i Tin Jedvaj s djevojkom Dinom Dragijom. Bili su na Lastovu, a o daljnjim se planovima nisu izjasnili...

View this post on Instagram

In which direction we go_dinad#croatia

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:00