NAJLJEPŠI TRENUCI

NAJSRETNIJI DANI NAŠEG PROSLAVLJENOG TENISAČA I NJEGOVE SUPRUGE Goran i Nives Ivanišević u slatkom iščekivanju svojeg prvog djeteta

Goran Ivanišević i Nives Čanović svoju su vezu okrunili brakom u prosincu, intimnom ceremonijom samo uz nekolicinu prijatelja
 INSTAGRAM

Nakon što su lani u prosincu naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović ljubav okrunili brakom, skladni par trenutačno proživljava trenutke slatkog iščekivanja svojeg prvog djeteta.

'Ako te pitaju'

Naime, bliski prijatelji Nives Ivanišević otkrili su da je lijepa voditeljica trudna, a lijepu vijest Nives je među prvima podijelila s kolegama na Narodnom radiju, gdje s Markom Bratošem vodi emisiju “385 show”. Iako su na početku vezu skrivali od očiju javnosti, prije nešto više od godinu dana postalo je jasno da je Goran Ivanišević u Nives pronašao ženu svog života, a zaljubljeni pogledi dovoljno su govorili o tome koliko uživaju u zajedničkim trenucima. Ljeto su proveli opuštajući se na najljepšim plažama na našoj obali, a krajem godine odlučili su se na skromno i intimno vjenčanje u jednom zagrebačkom restoranu.

My

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Da su izrekli sudbonosno “da” bilo je jasno iz zajedničke božićne čestitke koju je par uputio na Nivesinu Instagramu. Uz stihove Grašine pjesme “Ako te pitaju” bila je i fotografija sretnog para u odijelu i vjenčanici. Medeni mjesec proveli su krajem siječnja u Australiji, gdje je Goran imao poslovnih obaveza tijekom Australian Opena, a lijepa voditeljica objavila je samo jednu fotografiju s plaže nedaleko od Melbournea, na kojoj je slikana s leđa, vjerojatno kako bi skrila trudnički trbuščić. Ipak, nagađanja o trudnoći pojavila su se i na dodjeli nagrada Zlatni Studio, na kojoj je trudnoću Nives pokušala prikriti raskošnom haljinom rezanom ispod prsa.

Treće dijete

Njihova ljubav počela je tajno, nagađa se, u listopadu 2016., no prvih mjeseci zdušno su se trudili da ih ne fotografiraju zajedno. A službena potvrda veze uslijedila je slučajno prije godinu dana, tijekom ATP turnira u Miamiju, gdje je Ivanišević bio u ulozi trenera Tomasa Berdycha.

Slučajno ili ne, prvu zajedničku fotografiju para objavila je upravo Berdychova supruga Ester na svom Instagramu, gdje Ivanišević nježno grli Nives dok poziraju s Berdychovima. A da su nešto više od prijatelja, dalo se naslutiti i na fotografiji koju je na društvenim mrežama objavila voditeljica uoči dočeka 2017. godine, kad je par bio u Dohi.

Naime, na jednoj od fotografija, pokraj Nives Ivanišević u kupaćem kostimu nazire se lice bivšeg tenisača. Kako bilo, otkad je njihova veza postala javna, par nije skrivao koliko su zaljubljeni pa su se nerijetko mogle vidjeti fotografije s njihova odmora i nježnih zajedničkih trenutaka. Jedna od posljednjih snimljena je prije nekoliko dana, na njoj je par zagrljen, a Nives je za svog Gorana napisala kako je “njezino srce i sunce”.

I dok je ovo Nives prvo dijete, Goran Ivanišević iz prvog braka s Tatjanom Dragović ima kćer Amber i sina Emanuela. Iako su se razveli prije pet godina, bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:16