ZDRAVSTVENI PROBLEMI

NAJTEŽI DANI AKIJA RAHIMOVSKOG Pjevač Parnog valjka pretrpio moždani udar: 'Šaljite mu ljubav i pozitivnu energiju da nam se vrati jači nego ikad'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.04.2018. u 20:23

Zagreb, 160516.
Kino Europa.
Premijera novog video spota Za malo njeznosti grupe Parni Valjak odrzana je u kinu Europa. Uz premijeru bend je najavio i nastup u pulskoj Areni.
Na fotografiji: Aki Rahimovski.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

 

Pjevač Parnog Valjka, 62-godišnji Aki Rahimovski, doživio je blaži moždani udar. Informacija je objavljena na službenoj Facebook stranici benda, a uz to su obznanili kako su zbog Akijevih iznenadnih zdravstvenih problema otkazani svi koncerti do daljnjega.

- Dragi naši, prisiljeni smo otkazati sve koncerte do daljnjega. Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar i, iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvaćamo svoj posao i nerado razočaravamo tisuće vas koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje sada je na prvom mjestu. Hvala vam na razumijevanju i pozivamo vas da našem Akiju šaljete ljubav i pozitivnu energiju da nam se vrati jači nego ikad, piše u priopćenju.

Parni Valjak osvojio je ove godine tri Porina, koncerte su nizali jednog za drugim, a osim toga, rade i na novoj pjesmi. Žestok tempo koštao je očito Akija zdravlja i sada će morati usporiti, što su zaključili i mnogi obožavatelji koji su ispod objave nanizali brojne komentare sa željama za brz oporavak i povratak na scenu. Mi mu želimo isto.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo