SENATOR 'VATRENIH'

NAKON NAVIJAČKOG LUDILA FEŠTA NE PRESTAJE: Vedran Ćorluka i Franka Batelić vjenčat će se u subotu, slavit će se u luksuznoj Stanciji Meneghetti...

Vedran i Franka uredili okućnicu njene obiteljske kuće i povukli se u intimu
Na fotografiji: luksuzna Stancija Meneghetti nedaleko od Bala
 Srećko Niketić/Cropix / Instagram

S velikim veseljem Labinjani i Rapčani dočekali su svojeg budućeg zeta - Vedrana Ćorluku, koji će ove subote u župnoj crkvi sv. Petra u Balama u Istri reći sudbonosno da svojoj odabranici - pjevačici Franki Batelić iz Rapca.

Goran Šebelić / CROPIX

Uzbuđenje

Čitavo ludilo vlada ovih dana u Rapcu, gdje popularnog Čarlija doživljavaju kao svoga. On se ovdje skroz udomaćio, o čemu svjedoči i veliki doček na rivi dan nakon dočeka u Zagrebu, kada su on i njegova odabranica bili prave zvijezde. Vozili su se turističkim vlakićem po rivi, a oduševljeno mnoštvo u kockicama tražilo je njihov autogram.

Bila je to fešta kakvu Rabac i Labin ne pamte. I jutra nakon slavlja vlada veliko uzbuđenje u Rapcu, gdje su pjevačica i nogometaš u lokalnom kafiću Perla dijelili autograme. Tamo i inače dolaze na kavu i uživaju u laganom ritmu ovog malog turističkog gradića.

- Uvijek rado dolaze ovamo. To je njihova baza. Baš su danas svim obožavateljima potpisivali majice i dijelili autograme - rekla nam je konobarica Eni u Perli.

No nakon toga su se odlučili povući i pripremati se za svadbu godine koju su odlučili organizirati u luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala, gdje su svadbe organizirale mnoge poznate osobe, a među njima i Nina Badrić.

Goran Šebelić / CROPIX

Pripreme

- Nema nas - poručila je kratko Franka kada smo je upitali kako teku pripreme i uživaju li u Rapcu ovih nekoliko dana i nastavila. - Dva smo mjeseca bili razdvojeni i sada želimo malo privatnosti. Nećemo biti u Rapcu - poručila je mlada pjevačica, koja je željela nekoliko dana prije svadbe uživati u miru i privatnosti sa svojim budućim suprugom.

Ipak, jučer tijekom dana s obitelji i susjedima ona i njezin odabranik pripremali su Frankinu obiteljsku kuću za veliki dan.

Međutim, ni pod kakvu cijenu pred kamere nisu htjeli stati.

- U velikim smo pripremama - samo su odvratili susjedi koji su Batelićima dovezli maslinu koja će očito krasiti vrt za taj veliki događaj. Ostali ukućani nisu htjeli ništa reći. Rapčani su nam, pak, potvrdili da je fešta za doček Čarlija bila velika.

Goran Šebelić / CROPIX

Čuvaju detalje

- Bila je uistinu puna riva. Rijetko se to vidi. On i Franka redovito ovuda šeću, a koliko čujem, i žene se u subotu. Uživaju, dijele autograme. Lani, dok nisu bili srebrni, Ćorluku nitko na rivi gotovo nije doživljavao, a sada su svi oduševljeni - rekao nam je jedan prodavač karata za turističke brodove na rivi. Međutim, to je naš narod, to nikoga ne treba čuditi.

Naravno, očekuje se da će se na svadbi godine pojaviti i Ćorlukini prijatelji i suigrači iz reprezentacije pa će to biti više od samo obiteljske svadbe. Ipak, detalji cijele svečanosti čuvaju kao zmija noge, poput broja uzvanika, tko će konkretno doći na svadbu i što će se na Stanciji Meneghetti jesti i piti.

- Zamolili su nas za diskreciju i mi kao domaćini ćemo to ispoštivati - istaknuo je vlasnik Stancije Meneghetti Miroslav Plišo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:47