SP IZ ŽENSKOG KUTA

NIVES CELZIJUS OTKRILA KOJI SU JOJ NOGOMETAŠI NAJZGODNIJI, A KOJIMA BI DODIJELILA CRVENI KARTON 'Imaju lijepe guze, pločice, razvijene noge...'

 
Nives Celzijus i Zlatko Pejaković
 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Nogometna euforija u punom je jeku, a ne odolijeva joj ni nježniji spol. Prava nogometna poznavateljica Nives Celzijus za kamere IN magazina Nove TV otkrila je ženski kut gledanja na nogometnu scenu.

- Nogometaši su možda najsklađenije građeni bar što se mog ukusa tiče, imaju lijepo razvijene noge, imaju pločice, ruke, sve je to nekako skladno, čvrsto građeno. Imaju lijepe guze, zanimljive su i one scene gdje dižu majice i brišu znoj pa izviri six pack, zamjećuje Nives.

- Mislim da mi žene znamo jako dobro tu nogometnu terminologiju, ali kad mi to krenemo objašnjavati onda to zvuči tako blesavo i nespretno. Mi to znamo prepoznati, samo ne znamo lijepo to riječima opisati, istaknula je pjevačica i spisateljica.

Nives je otkrila i koji bi nogometaši sa Svjetskog prvenstva prošli njen strog sud, što se tiče izgleda.

- Ćorluka, Ćaleta-Car i Lovren, ipak su to naši. Ne sviđaju mi se ovi što su predlakavi s tim bradama, a ni Cavani, kazala je Nives.

Gerard Pique možda je osvojio Shakirino srce, no kod Nives ne bi 'imao prođu'.

- Zgođušan je i ovaj iz Portugala Andre Silva, a Hummelsa osobno poznajem, pa ga stavljam na listu jer je užasno drag i simpatičan. Definitivno najviše potencijala ima ovaj mladi Englez Ruben Loftus-Cheek, objasnila je svoj izbor Nives Celzijus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:58