PREKID VEZE

NOVI DETALJI O KRAJU LJUBAVI Potvrđeno: Doris i Boris se rastaju, sve se odvilo naglo, on se prije 30 dana iselio iz zajedničkog doma

 

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica uistinu su se razišli. Kako neslužbeno doznajemo, pjevač se prije nekih mjesec dana iselio iz obiteljske kuće koja se nalazi nadomak Zagreba, a HTV-ova voditeljica i glumica ostala je u njoj s djecom.

Je li to definitivan razlaz ovog dugogodišnjeg para nije poznato, jer se Pinčić Rogoznica jučer nije javljala na pozive, no prema svemu sudeći jest. Inače, od onih koji ih poznaju, malo tko se nije iznenadio kada je čuo vijest o rastavi mladog para, izuzev naravno onih najbližih. To i ne čudi jer su Doris i njezin suprug Boris djelovali uvijek skladno.

Pjevač je svoju suprugu znao pratiti na službenim putovanjima, a često joj je znao svratiti i na set emisija koje je snimala. Također, zbog specifičnosti njihova posla, morali su se dobro potruditi i surađivati kako bi im obiteljski život s dvoje male djece mogao funkcionirati, a pored toga prošle su godine kupili kuću i na jesen se uselili u svoj novi dom, koji su počeli uređivati. Upravo je zato većina ostala zatečena ovom viješću. S obzirom na sve planove, njima sedma godina braka u koju su ušli nije trebala biti zlosretna.

Zajedničke fotografije

Još do prije par dana voditeljica i glumica i glazbenik slovili su za jedan od najskladnijih i najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, pa je mnoge šokirala vijest da su supružnici pred razvodom, kako je objavio časopis Story. Da postoje problemi u inače idiličnom braku počelo se, navodno, šuškati prije nekoliko mjeseci, a u prilog tome ide i činjenica da već dulje nemaju zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. Posljednja koju se može naći objavljena je u siječnju, kad je njihov sinčić Donat išao u skijašku školu na Sljemenu.

Zagreb, 280817. 
Glumica te televizijska i radijska voditeljica Doris Pincic Rogoznica.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX
Doris Pinčić Rogoznica

Dapače, Boris Rogoznica svoj je Instagram zaključao, iako je donedavno njegov profil bio javan i nerijetko je na njemu objavljivao razne obiteljske fotografije, često one šaljivog tona. Zadnjih nekoliko tjedana, nagađa se, više ni ne žive pod istim krovom, a od veljače Doris na ruci nema vjenčani prsten. Doduše, iz objava koje omiljena voditeljica redovito stavlja na svoj Instagram, uz brojne zdrave recepte i trenutke opuštanja s djecom, ne može se iščitati da ima ikakvih problema u braku.

Za vezu mlade glumice koja je tada bila iznimno popularna zbog uloge u seriji “Larin izbor” i perspektivnog pjevača doznalo se 2012. godine, kad su zajedno snimljeni na jednom koncertu u Zagrebu, a svoju su ljubav okrunili brakom 6. rujna 2013. u katedrali sv. Stošije u Dorisinom rodnom Zadru. Na bajkovitom vjenčanju bilo je mnoštvo poznatih lica iz svijeta filma i televizije, a skladni par je u veljači 2014. dobio prvo dijete, sinčića Donata.

Uz obiteljsku sreću Doris je redala poslovne uspjehe i s vremenom postala jedna od najtraženijih voditeljica, kako na televiziji, tako i na radiju. Sreći nije bilo kraja kad je prije dvije godine na svijet stigla i njihova kćerkica Gita. Baš u to vrijeme Doris je na Edward Bernays University Collegeu upisala diplomski studij komunikacijskog menadžmenta, nakon što je već iza sebe imala završenu Umjetničku akademiju u Osijeku.

Idiličan život

Nedavno je tako za Jutarnji otkrila da je od diplome dijele tek tri ispita i diplomski, a kraj studija planirala je do jeseni. Činilo se da se sve kockice u životu supružnika Rogoznica slažu same od sebe. Prije manje od godinu dana pohvalili su se kako su, bez kredita, kupili kuću u predgrađu Zagreba, a Boris je objavio i svoj prvi album “Izgubljeno/nađeno”. Zajednički su otvorili i obiteljsku tvrtku.

No, posljednjih je šest mjeseci, posebno za Doris, bilo itekako turbulentno. Nakon šest godina, na iznenađenje mnogih, napustila je RTL, gdje je vodila nekoliko emisija, i dobila angažman u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”. Unatoč tome što se višestruko dokazala kao voditeljica, na novom se poslu nije susrela sa simpatijama svih kolega. Uslijedio je angažman i za vođenje Dore, a svestrana Doris, barem se činilo, našla je vremena i za brojne druge samostalne projekte.

Nedavno je otkrila kako je s obitelji provodila karantenu.

Šetnje i igra

- Gita i Donat igraju se u našem vrtu, povremeno prošećemo i do obližnje šume, a jedina je novost što Gita sada ne ide na čuvanje kod svoje tete Ane. Ovih dana bavimo se svi sadnicama u vrtu. Svaki dan ih unosimo i iznosimo iz kuće, puno se smijemo i zabavljamo. Premda nemamo blizu trgovine, jedemo sve fino i domaće, poput jaja koje nabavljamo od susjede.

Osim toga, moja škrinja za duboko zamrzavanje prepuna je sipe, hobotnica, riba, domaćeg smrznutog voća i povrća koje sam jesenas donijela iz Dalmacije. Kuhamo svakodnevno i to nas jako veseli - ispričala je voditeljica, ne dajući naslutiti da suprug Boris više nije dio te priče.

Komentar na eventualni kraj ljubavi i razvod do zaključenja broja nismo dobili ni od Doris ni od Borisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 18:32