PROBLEMI PAMELE RAMLJAK

ODMOR U INOZEMSTVU NAŠOJ PJEVAČICI PRETVORIO SE U AGONIJU 'Već smo došli tamo, a onda sam shvatila kobnu grešku, triput sam bila na rubu plača'

 
 Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak po prvi put je ovih dana otputovala van Hrvatske otkako je rodila sina Antuna u siječnju prošle godine. Nažalost, zasad ih uglavnom prati Murphyjev zakon.

‘Nakon cjelodnevne vožnje, stajanja, zvanja mobilne službe jer nije radio internet pa ni navigacija… Onda prebacivanja u drugi apartman jer se s prvim nešto zakompliciralo, mi napokon stigli. Četiri sata u Budimpešti provedenih u autu na telefonu... Krenuli smo u 11. Pitam se samo koliko bi nam trebalo da smo išli negdje dalje. Antun je bio super, miran i dobre volje, a ja sam bila tri puta na rubu plača. Sad trčkara okolo, a mi imamo snage samo nešto pojesti i gledati Euroviziju večeras. Dakle prvi obiteljski izlet van Hrvatske može napokon početi’, napisala je Pamela Ramljak.

Premda je obitelj odlučila posjetiti obližnju Budimpeštu, planovi su barem prvi dan pošli po krivu. Po dolasku ih je dočekala neugodna situacija jer su rezervacije za apartman bile predviđene tek za idući ponedjeljak.

'Pobrkala sam datume. Trebali smo ići sljedećeg ponedjeljka, ali to smo shvatili tek kada smo došli. Da stvar bude gora, vlasnik apartmana u kojem smo trebali odsjesti je bio na putu u Grčkoj pa ga nismo mogli kontaktirati, ali servis za najam smještaja nam je izašao u susret i uspjeli smo dobiti drugi apartman', rekla je Pamela za Story.hr.

Požalila se kako je sad shvatila i kako se ljudi previše oslanjanju na tehnologiju: 'Uzimamo tu tehniku zdravo za gotovo. Previše se oslanjamo na nju, a kada bez nje ostanemo, teško je snaći se. Baš kao da me cijeli dan prati Murphyjev zakon.'

Već je danas objavila novu, romantičnu fotografiju na kojoj se grli s mužem i očito uživa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:48