PREMINULA SUDIONICA 'FARME'

OTKRIVAMO TKO JE BIO SUVOZAČ TRAGIČNO PREMINULE EDITE Ozlijeđeni mladić je vrstan sportaš i bivši prvak Hrvatske

Facebook Farma

 

Edita Ptičar radila je kao konobarica u Ivanić Gradu. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Najviše se bojala da jednoga dana ne ostane sama, neudana i bez djece.

Govorila je da ju drugi smatraju vrlo zabavnom osobom, što se nakon ulasku u “Farmu” pokazalo i istinito. U slobodno je vrijeme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

- Nema tko nije bio za Editu. Kad je na Farmi pokazala koliko je velika kao osoba, nema tko je nije bodrio.

Čak su i profesori iz srednje škole nas neke od bivših učenika kontaktirali jer su bili u potrazi za njezinim brojem mobitela kako bi joj uputili riječi podrške, ali i pohvale nakon što je izašla. Edita je voljela život, voljela je pomoći svima. I nikad se nije ustručavala suprotstaviti nepravdi. I nikad nije odustala od potrage za ljubavlju - rekla je jedna od Editinih školskih kolegica.

Vlasnik Audija 80 iz 1994. godine, kojeg je Edita vozila je Siščanin Matijas D. (26), svestrani sportaš koji je svoj obol najviše dao u biciklističkom klubu s kojim je bio cestovni brdski prvak Hrvatske, a bio je i član juniorske reprezentacije.

Kada je Jutarnji list o njemu prije 11 godina radio priču, predstavljen je kao srednjoškolac koji je dvostruki pobjednik velikog krosa Sportskih novosti.Trčanje maratona za njega je tada bila sitnica.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo