PREMINULA SUDIONICA 'FARME'

OTKRIVAMO TKO JE BIO SUVOZAČ TRAGIČNO PREMINULE EDITE Ozlijeđeni mladić je vrstan sportaš i bivši prvak Hrvatske

 
 Facebook Farma

Edita Ptičar radila je kao konobarica u Ivanić Gradu. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Najviše se bojala da jednoga dana ne ostane sama, neudana i bez djece.

Govorila je da ju drugi smatraju vrlo zabavnom osobom, što se nakon ulasku u “Farmu” pokazalo i istinito. U slobodno je vrijeme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

- Nema tko nije bio za Editu. Kad je na Farmi pokazala koliko je velika kao osoba, nema tko je nije bodrio.

Čak su i profesori iz srednje škole nas neke od bivših učenika kontaktirali jer su bili u potrazi za njezinim brojem mobitela kako bi joj uputili riječi podrške, ali i pohvale nakon što je izašla. Edita je voljela život, voljela je pomoći svima. I nikad se nije ustručavala suprotstaviti nepravdi. I nikad nije odustala od potrage za ljubavlju - rekla je jedna od Editinih školskih kolegica.

Vlasnik Audija 80 iz 1994. godine, kojeg je Edita vozila je Siščanin Matijas D. (26), svestrani sportaš koji je svoj obol najviše dao u biciklističkom klubu s kojim je bio cestovni brdski prvak Hrvatske, a bio je i član juniorske reprezentacije.

Kada je Jutarnji list o njemu prije 11 godina radio priču, predstavljen je kao srednjoškolac koji je dvostruki pobjednik velikog krosa Sportskih novosti.Trčanje maratona za njega je tada bila sitnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:01