ZABAVNO SNIMANJE

OVO SU ZGODNI HRVATSKI ODBOJKAŠKI REPREZENTATIVCI ZA KOJE NAVIJAMO Uoči utakmica Europske zlatne lige predstavili su se u potpuno novom ruhu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.05.2019. u 14:27

Filip Popović

 

Hrvatski odbojkaški reprezentativci su uoči utakmica Europske zlatne lige odradili snimanje portreta, kako bi ih javnost mogla upoznati u novom, zanimljivom ruhu.

Filip Popović
 

'Snimanje je bilo jako zabavno, ekipa je bila profesionalna iako smo mi sve okretali na zezanciju. Ovo je prvi put da smo se našli u ulozi modela i moram priznati da nam se svidjelo', izjavio je atraktivni 29-godišnji Ivan Raič koji za sebe kaže da je pravi obiteljski čovjek.

Filip Popović
 

'Svaku slobodnu priliku koristima za igru s kćerkom Ritom i sinom Markom. Kad sam u Hrvatskoj volim se vidjeti sa starim prijateljima, a u slobodno vrijeme slušam glazbu i gledam filmove!'

Filip Popović

Ivan Raić

 

Ispred fotoobjektiva Filipa Popovića naši su se reprezentativci potpuno opustili. Uloga modela odmah im je legla. Fran Peterlin nije imao tremu i spremno se prepustio u stručne ruke.

Filip Popović

Fran Peterlin

 

Ovaj zgodni Zagrepčanin igrao je u Švicarskoj, Grčkoj te Sloveniji. Osim odbojke s braćom preko ljeta voli igrati tenis, košarku i odbojku na pijesku. Sandro Dukić je završio Pravni fakultet, a vesele ga šetnje uz more u rodnoj Opatiji. Uživao je u pripremama za snimanje. Frizer Danijel Plašč poigrao se njegovom frizurom.

Filip Popović

Sandro Dukić

 

Splićanin u reprezentaciji Hrvoje Pervan bio je najveseliji na snimanju. Uz odbojku, on obožava kuhanje.

Filip Popović

Hrvoje Pervan

 

'Volim kuhati i znam spremiti dosta toga jer sam dosta gledao i pomagao mami u kuhinji dok je pripremala jela, uz to je kuharica tako da sam imao dobru učiteljicu!'

Ovo je bilo jedno od prvih lifestyle snimanja i za Filipa Šestana. On se prepustio vizažistici Maji Samardžiji koja ga je pripremila za fotkanje.

Filip Popović

Filip Šestan

 

'Ovo je izvrsno iskustvo za sve nas. Sigurno da bi takve stvari i ubuduće pomogle našoj muškoj reprezentaciji da se malo ujednači u medijskom prostoru s ostalim sportovima jer se definitivno čini pomalo zanemaren', rekao je Filip nakon snimanja.

Danijel Galić, koji se sebe kaže da je dobar kao kruh, izvrsno se snašao ispred objektiva. Nakon snimanja pomagao je stilistici Ivani Karapandži u odabiru odjevnih kombinacija za kolege. Reprezentativci su ovom prilikom nosili odjeću iz odabira Fashion&Friends.

Filip Popović

Danijel Galić

 

Ovim snimanjem reprezentativci najavljuju utakmice u Skupini B Europske zlatne lige. Sve domaće utakmice igraju se u Varaždinu i to; s Estonijom 29. svibnja, sa Španjolskom 1., a s Nizozemskom 15. lipnja. Nakon uzvratnih susreta znat će se putnik na Final Four za seniore koji se igra u Talinu 22. i 23. lipnja, priopćeno je iz hrvatske odbojkaške reprezentacije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo