POSTALI RODITELJI

PARU S HTV-a KONAČNO SE ISPUNIO SAN, NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA 'Gledamo u njega kao da još nismo svjesni da je to naš sin'

 Biljana Gaurina / CROPIX

Presretni smo i stalno gledamo u njega kao da još nismo svjesni da je to naš sin, kažu Melita i Hrvoje Hrengek koji su ovaj vikend prvi put postali roditelji.

Televizijska voditeljica u Zagrebu je u subotu u 1.15 sati rodila Petra Hrengeka koji je težak 3 kilograma i 750 grama, a dugačak 50 centimetara. Maleni je na svijet došao dva tjedna prije očekivanog termina, ali, kako kažu presretni Melita i Hrvoje, očito mu se više nije dalo čekati da upozna svijet.

Bebica i mama osjećaju se dobro, a Melita, koja je posljednje tjedne trudnoće provela u bolnici, ne može nahvaliti liječnike i medicinske sestre koji su se brinuli da njoj i njezinu sinu baš ništa ne fali.

Televizijska voditeljica i sportski novinar HRT-a u braku su od 2001. godine. Poznaju se već 18 godina, a rođenu Vukovarku Hrvoje je zaprosio u Veroni, na Julijinu balkonu. Njih dvoje godinama su priželjkivali da njihova mala obitelj dobije i trećeg člana, a kada su shvatili da će se to doista i dogoditi, to ih je, ne kriju, pomalo i iznenadilo.

- Gotovo svakodnevno smo jedno drugom ponavljali da ćemo postati roditelji. Svog Petra odgajat ćemo u dobroti i poštenju - rekla je Melita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:52