MARIJANA KOVAČEVIĆ

Pobjednica BB-a pred kamerama se seksala s mladim Beograđaninom i osvojila 100.000 eura, ali joj novac nije donio sreću. Sada se razvodi treći put

 
 CROPIX

Marijana Kovačević (35) pobijedila je u prvom regionalnom Big Brotheru 2011. godine, a tada je osvojila vrtoglave 104 tisuće eura. No, veliki dobitak i slava nisu joj donijeli puno sreće u privatnom životu.

Još tijekom showa, šokirala je javnost aferom s Beograđaninom Nikolom Nemeševićev Nemešom (31). Sve je počelo pred kamerama kad je udana Kninjanka svog supruga pomorca prevarila pred kamerama. Nakon seksa u krevetu, Nemeš i ona isto su ponovili i ispod tuša.

"Ne kajem se zbog svoje ljubavi prema Nemešu, ali zbog načina na koji sam to iskazivala, tu ponajprije mislim da naše intimne trenutke, da. Trebala sam se suzdržati, no moji su osjećaji bili prejaki. Žao mi je što sam time povrijedila svoje najbliže i što suprugu, s kojim sam u braku provela dvije i pol godine, nisam u lice mogla reći da je među nama gotovo. To bi bilo poštenije", rekla je Marijana kasnije Gloriji.

Unatoč velikoj strasti, sve se rasplinulo u finalnoj večeri kad je se Nemešević, koji je show napustio dva dana prije nje, javno odrekao. Prozvao ju je glumicom i odbio joj čestitati, a po nju nije došao suprug nego otac, koji joj je oprostio obiteljsku sramotu.

Dražen Aleksić/CROPIX

Iako je Nemeš govorio da je među njima gotovo, ljubav je pobijedila i on je zbog nje većinu vremena provodio u Zagreb.

Idila je potrajala do 2014. kad je on dobio posao u Beogradu. Tada su prekinuli iako ona nije željela kraj veze.

"Vjerovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Bila sam spremna provesti ostatak života s njim", rekla je tad. Oboje su si tetovirali 'Ne žalim ni za čim'.

Facebook

Rastanak joj je teško pao. Jedne noći Marijana je završila u pritvoru na trežnjenju kad je izbačena iz noćnog kluba. S prijateljicama je vrijeđala zaštitare, a oni su poznali policiju, nakon što su zaključili kako ih ne mogu smiriti.

Osim što joj je u krvi izmjereno 2,10 promila alkohola, Marijana nije htjela policajcu dati osobnu te je osim prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, kažnjena i zbog vrijeđanja policajca te nedavanja osobne iskaznice.

Iako je nakon izlaska iz Big Brothera imala velike planove o kupnji stana, novac je brzo potrošila.

"Novac mi nikada nije bio bitan, ali kad sam ostala, kako se kaže, gola i bosa, željela sam osigurati sebi i kćeri krov nad glavom. Nažalost, novac je isplaćivan u ratama tijekom godinu dana, mi smo se selile, trebalo je nekako preživjeti. U međuvremenu sam se razboljela pa morala plaćati i preglede i operacije. Nemam ništa od toga novca, od početka je bio proklet', rekla je Marijana 2014. te je otkrila da joj pomažu roditelji te da dobiva 1500 kuna alimentacije.

Iduće dvije godine joj je u Zagrebu bio cimer Tomislav Grizelj Gricko, koji joj je cijelo vrijeme bio velika podrška. Ona je radila kao konobarica.

Facebook
Tomislav i Nemeš su se skupa družili

Ipak, Nemeša nije zaboravila. Iznenadili su sve kad su se pomirili 2016. godine, a da misle ozbiljno pokazali su ženidbom u kolovozu.

"Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lijep način zaokružimo priču koja je znala biti prilično turbulentna. Htjeli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikad nastavimo dalje", rekao je Nemeš.

Unatoč velikim riječima, razvod je uslijedio nakon samo osam mjeseci braka i svatko je otišao svojim putem. Marijana se potpuno povukla iz javnosti.

Tomislav Grizelj opet se našao blizu i pružio joj prijateljsku ruku, a onda su se zaljubili. Ove godine se pohvalio kako je Marijanu oženio, ali ubrzo je opet nešto krenulo nizbrdo. Gricko je objavio da se razvodi.

Facebook

"Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju", rekao je Vinkovčanin, a Marijana nije željela komentirati krah svojeg trećeg braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:24