ČITATELJI BIRAJU!

Počela je najveća medijska nagrada Zlatni studio

 

Studio, naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik, ponovno dodjeljuje Zlatni Studio - svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu. Pod motom “Najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 1. prosinca 2018. godine.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 20 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila iznimno jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sada su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio. Čitatelji mogu svoje glasove davati tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale. Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, u direktnom televizijskom prijenosu na HRT-u, 2. veljače uvečer.

Glasa se od 7. 12. kuponima iz Studija te na jutarnji.hr

Prvi krug glasanja počinje danas i zatvara se 24. prosinca 2018. godine. Glasa se na webu Jutarnjeg te kroz tri kupona u Studiju koji se objavljuju danas, 14. prosinca i 21. prosinca. U prvom krugu čitatelji glasaju za po jednog od ponuđenih kandidata ili ostvarenja u svakoj od 20 kategorija, a potom se skupljaju njihovi glasovi i kreće se u drugi krug biranja u kojem u svakoj kategoriji ostaju po tri nominacije koje su dobile najviše glasova. Drugi krug biranja traje od 4. siječnja do 21. siječnja 2019. godine. Glasa se na webu Jutarnjeg, na Facebooku Jutarnjeg i kroz tri kupona u Studiju: 4. siječnja, 11. siječnja i 18. siječnja. Od tri nominacije, čitatelji ponovno svoje glasove daju najboljima. Tko su pobjednici, doznat ćemo u izravnom televizijskom prijenosu 2. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:28