ENIS BEŠLAGIĆ

POVRATAK GLUMCA NA MALE EKRANE Svi koji žele ulagati u ljubav moći će biti dio showa 'Super par'

 
 Neja Markičević / CROPIX

Iskreno, vidim ja oko sebe mnogo superparova, a ima i onih koji su superparovi iako ni sami nisu svjesni koliko su njih dvoje zapravo super, kaže Enis Bešlagić, voditelj novog RTL-ova reality showa “Super par”.

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, no na kraju će to iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili.

- Ova emisija pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni uložiti sve za ljubav - kaže Enis o showu koji se u svijetu prikazuje u osam inačica prema licenci showa “Power Couple” izraelske producentske kuće Dori Media.

Svaki par na početku showa dobiva određeni novčani iznos kojim se kladi u raznim izazovima, a točnim okladama iznos se može uvećati i do 100 tisuća kuna. Ako par na kraju showa pobijedi, s tim novcem odlazi kući. U ovom televizijskom spektaklu sve ovisi o tome koliko se parovi međusobno dobro poznaju i koliko su zbog toga spremni uložiti novca od svote koju imaju na raspolaganju.

- Ali, novac i zarada nikako nisu bit ovog showa, premda će mnogima, naravno, dobro doći. Bit je ovog showa da se svi zajedno dobro zabavimo i nasmijemo. Dat ću sve od sebe da i u ovoj televizijskoj emisiji širim zarazu dobre energije, veselja i smijeha jer toga nam svima nedostaje: i najmlađima i najstarijima. “Super par” će biti namijenjen svima jer se radi o showu koji bez grča u želucu i bojazni da nešto ne prijeđe granicu dobrog ukusa može gledati cijela obitelj ili, kako se kaže, od sedam do sedamdeset i sedam - najavljuje glumac kojeg zbog britkog humora i pozitivnog stava obožavaju gledatelji diljem regije.

Facebook

Iznenađenje

- Show “Super par” je pozitivna, duhovita i zabavna priča, a bavit će se parovima koji su već dugo u vezi i njihovom spremnošću da učine sve i žrtvuju se jedno za drugo. Zato sam objeručke prihvatio taj poziv i baš se radujem početku snimanja. Naši kandidati trebali bi biti super likovi: pozitivni, veseli, tolerantni, zabavni i, naravno, da uživaju u showu jer će i to utjecati na njihov uspjeh. A koliko se zapravo trebaju poznavati, pokazat će se tijekom emisije jer tu ima mnogo izazova i iznenađenja - kaže budući voditelj, dodajući da će se mnogi gledatelji zasigurno moći poistovjetiti s kandidatima.

Ima li tremu zbog svoje nove uloge?

- Da, ovo je moja nova zadaća jer nikad nisam radio niti vodio show ovog tipa. Ali, treme nemam, nego se baš od srca veselim startu emisije koja nipošto neće biti reality show na kakve smo, nažalost, navikli. Ovdje neće biti grubih šala i vulgarnosti, a gledatelji se neće osjećati kao da prate okršaj gladijatora u areni - ističe Enis.

Pitali smo ga i misli li da će u showu - za koji se parovi mogu prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45 kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave - profitirati parovi koji uvijek misle isto.

Facebook

- Ma kakvi! To su priče za malu djecu. Pa, kamo bismo došli da svi isto mislimo? Uostalom, stara poslovica kaže da se različitosti privlače. Možemo, dakle, biti različiti, štos je u tome da se dobro poznajemo. Što se različitosti tiče, pa to je naše bogatstvo. Normalno je da smo različiti, normalno je da se sa svojim partnerom ponekad posvađamo ili porječkamo... Nema tog para koji to nije iskusio, samo u bajkama vječno svima cvatu tulipani - bez dlake na jeziku kaže Enis koji će, ističe, i u RTL-ovu showu ostati iskren, neposredan i neuštogljen.

O košarci

- Kada bih bio drugačiji, onda bi se to moglo nazvati ulogom koja nije za mene. Premda sam glumac, ja u “Superparu” neću ništa glumiti - objašnjava Enis koji glumi u seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”. Ovaj serijal je novi produkcijski projekt Dragana Bjelogrlića i donosi suvremenu priču o propalom beogradskom košarkaškom klubu Radnik koji čeka stečaj kako bi uskoro na njegovoj primamljivoj lokaciji niknuo novi poslovno-tržni centar. - Ja glumim Damira Dragaša, Bosanca koji preuzima košarkaški klub Radnik. Moj Dragaš je jedan iz ekipe košarkaša zlatne generacije u seriji koja progovara o tome kako emocije i toplina nestaju pred naletom kapitala novopečenih poduzetnika - kaže Enis Bešlagić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:01